GVARDIOLA NIJE GLEDAO POSLEDNJI PENAL: Evo šta je trener Sitija pitao Sterlinga posle gola za trofej u Liga kupu
Foto: AP

DRAMA NA VEMBLIJU

GVARDIOLA NIJE GLEDAO POSLEDNJI PENAL: Evo šta je trener Sitija pitao Sterlinga posle gola za trofej u Liga kupu

Fudbal -

Fudbaler Mančester sitija Rahim Sterling rekao je da je srećan što je večeras postigao pobedonosni gol u finalu Liga kupa protiv Čelsija.

"Osećaj je sjajan. Kod kuće sam, na Vembliju, u svom gradu... Utakmica je bila teška, ali je osećaj neverovatan", rekao je Sterling za Skaj.

Mančester siti je odbranio Liga kup pošto je posle penala na Vembliju pobedio Čelsi sa 4:3. Pobedonosni gol postigao je Sterling.

"(Trener) Pep je rekao da nije gledao, pitao je gde je lopta završila. Rekao sam da sam pogodio rašlje. Čelsi je igrao veoma dobro, bili su čvrsti i bilo je teško, ali zadržali smo koncentraciju i obavili posao. To je prvi trofej u sezoni, a sada moramo da nastavimo da pobeđujemo", naveo je Sterling.

Precizan u penal seriji bio je i njegov saigrač Ilkaj Gundogan.

"Mislim da je odbraniti trofej teže nego osvojiti ga prvi put. Čelsi je igrao dobro i otežao nam. Utakmica je bila otvorena. Znali smo da će biti teže nego što je bilo u prvenstvu (6:0). Želeli su osvetu. Srećni smo što smo ponovo osvojili trofej. Osećaj je zaista poseban", rekao je Gundogan.

Upitan da li Siti može da osvoji sva četiri trofeja ove sezone, on je rekao:

"Razgovarali smo o tome i pre godinu dana, mi pokušavamo da pobeđujemo najviše što možemo".

(Beta, Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track