POMAHNITALI HRVATSKI FUDBALER KOLIMA ULETEO U PRODAVNICU, POVREDIO RADNIKE, PA POBEGAO: Napravio TEŽAK INCIDENT zbog jedne čokoladice i OSTAO BEZ KLUBA
Foto: Pritnscreen/Facebook, EPA/MARCEL VAN HOORN

SKANDAL U HRVATSKOJ

POMAHNITALI HRVATSKI FUDBALER KOLIMA ULETEO U PRODAVNICU, POVREDIO RADNIKE, PA POBEGAO: Napravio TEŽAK INCIDENT zbog jedne čokoladice i OSTAO BEZ KLUBA

Fudbal -

Fudbaler Osijeka Petar Bočkaj izbačen je iz tog kluba pošto je kolima uleteo u prodavnicu, povredio radnike, pa pobegao.

Jedan od najboljih igrača Osijeka, Petar Bočkaj, izbačen je iz tog kluba nakon što je napravio haos u saobraćaju, kada je kolima uleteo u jednu prodavnicu, a tom prilikom povredio nekoliko ljudi, potom pobegao sa mesta nesreće.

Zbog toga što je ugrozio živote pojedinaca, klub nije ni trepnuo, već ga je momentalno izbacio.

"Nakon telefonske sednice Uprave Kluba, igrač Petar Bočkaj je izbačen iz Fudbalskog kluba Osijek. Razlog je uzastopno kršenje profesionalnog ugovora. Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod uticajem alkohola naneo veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i naneo telesne povrede, bežavši s mesta nesreće - zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg kluba.", navodi se u saopštenju Osijeka.

"Klub će povući pravne mere kako bi nadoknadio štetu nanešenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima", dodaje se u saopštenju.

Da stvar bude još bizarnija, do njegovog razbijanja prodavnice kolima došlo je jer nije mogao da sačeka smenu radnika kako bi kupio čokoladicu!?

Hrvatski mediji pišu da je ovaj fudbaler poznat po noćnim izlascima i provodu, a demolirao je benzinsku stanicu nakon što se vraćao sa koncerta Saše Matića.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track