PENIS OD BALONA STOPIRAO UPRAVU PARTIZANA: Čelnici crno-belih ne dolaze na 159. večiti derbi! (FOTO, VIDEO)
Foto: Starsport©

MEČ ĆE GLEDATI NA TV-U

PENIS OD BALONA STOPIRAO UPRAVU PARTIZANA: Čelnici crno-belih ne dolaze na 159. večiti derbi! (FOTO, VIDEO)

Fudbal -

Najuže rukovodstvo Partizana neće prisustvovati 159. večitom derbiju koji se igra na stadionu "Rajko Mitić" zbog nemilih scena koje su doživeli na 157. derbiju koji se igrao na istom mestu.

Udelu predviđenom za goste, naći će se samo generalni direktor Miloš Vazura, mada i u njegovom slučaju još uvek postoji mala dilema, dok je ostatak vrhuške kluba odlučio da ne ide na utakmicu.

U delu predviđenom za goste, naći će se samo generalni direktor Miloš Vazura, mada i u njegovom slučaju još uvek postoji mala dilema, dok je ostatak vrhuške kluba odlučio da ne ide na utakmicu.

Razlog su nemili događaji na 157. večitom derbiju, koji se takođe igrao na stadionu Crvene zvezde, a na kome su i na tribinama i u VIP loži viđene mučne scene.

foto: Dado Đilas

Čelnici Partizana su tada bili na gostovanju najvećem rivalu u gotovo punom sastavu, jer po preporukama službi bezbednosti samo potpredsednik Vladimir Vuletić nije išao na utakmicu.

Ta činjenica ipak nije sprečila skandal, pošto su sredinom drugog dela utakmice, nadomak svečane lože, navijači domaćih doneli penis od balona i pokušali da ga ubace u prostor gde su se nalazili čelnici Partizana.

Uprava crno-belih bila je izložena i konstantnim uvredama i to od strane nepoznatih lica u loži, a i tokom poluvremena u kafeu nadomak svečane lože.

Zato je kompletno rukovodstvo crno-belih odmah napustilo 157. derbi i uputilo se ka stadionu u Humskoj, odakle je izdato i zvanično saopštenje kluba u kome je navelo sve detalje incidenta.

"Nečasni, kukavički i primitivni linč doživeli su prisutni najviši predstavnici FK Partizan, gotovo ceo Upravni odbor, predvođen predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom.

miloš vazura
miloš vazurafoto: Starsport©

Ogromni helijumski falus visio je, početkom drugog poluvremena, nad njihovim glavama u svečanoj loži koja nosi ime jednog od najvećih sportista i fudbalera Crvene zvezde.

Uprkos činjenici da ovo nije prvi put da uprava FK Partizan biva izložena neprijatnostima i pokušajima linča u loži stadiona Rajko Mitić, uprkos okolnosti da se upravi Crvene zvezde nikad bio šta slično nije desilo u loži Partizanovog stadiona, uprkos nameri da se, dolaskom na ovu utakmicu oda počast fudbalkoj igri i domaćinima, gost je od domaćina doživeo ono što nije odlika srpskog čoveka kroz njegovu istoriju.

Ukoliko su ovo vrednosti koje promoviše jedan srpski klub, ukoliko je ovo mera ljudskosti i poštovanja rivala, nama nije više mesto u bilo kakvoj komunikaciji sa zvaničnicima FK Crvena zvezda", pisalo je između ostalog tada u saoštenju crno-belih.

kurir.rs / kurir sport, Telegraf.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track