KRALJEVI KORISTE SUKOB U INTERU: Real kupuje Ikardija za samo 40 miliona evra
Foto: Profimedia

MAURO NIJE PRODUŽIO UGOVOR SA NEROAZURIMA

KRALJEVI KORISTE SUKOB U INTERU: Real kupuje Ikardija za samo 40 miliona evra

Fudbal -

Fudbalski klub Real Madrid želi da iskoristi sukob napadača Intera Maura Ikardija sa upravom milanskog kluba i želi da ga angažuje za 40 miliona evra.

Kako je prenela Marka, otkupna klauzula od 110 miliona evra, koja važi samo u prve dve nedelje jula, nije više najmanja cena za Ikardija.

Inter bi mogao da proda Ikardija za 40 ili 50 miliona evra, a mediji u Italiji preneli su navode nekolicine članova uprave milanskog kluba da za Argentinca nije stigla nijedna velika ponuda.

Ikardi nije želeo da produži ugovor, nije igrao već nekoliko nedelja i oduzeta mu je kapitenska traka, ali nije naveden razlog za to. Prema saopštenju Intera, Ikardi se oporavlja od povrede kolena.

Možda nema veliku takmičarsku važnost, ali duel Napoli – Juventus (20.30) biće izuzetno zanimljiv jer Napolitanci žele da bar malo pokvare raspoloženje Staroj dami pred revanš u LŠ sa Atletikom. Kvota na keca je 2,50, na dvojku 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Juventus.

Ikardi se u četvrtak oglasio, rekavši da se uvek žrtvovao za klub i poštovao sve u Interu, da poštovanje mora biti obostrano, ali i da ne zna da li postoji želja onih koji donose odluke, da se situacija reši za dobrobit kluba.

List Korijere delo Sport naveo je da Ikardi ne veruje treneru Lučanu Spaletiju i direktoru Bepeu Marotiju i da čeka da predsednik kluba Stiven Džang doputuje u Milano, kako bi direktno sa njim pregovarao.

Uprava Intera ostala je pri stavu da Ikardi mora da se izvini saigračima, ali njegova supruga i menadžerka Vanda Nara je ponovila da njen suprug "nije pogrešio i da nema razloga da se izvini".

(Beta)

POGLEDJATE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track