ZVEZDAN TERZIĆ IMA DIPLOMU, ON JE DOKTOR SUĐENJA! Miloš Vazura nije ostao imun na komentare iz tabora Crvene zvezde, odgovorio i Boaćiju: U džep te je stavilo dete od 17 godina!
Foto: Starsport©

159. VEČITI DERBI

ZVEZDAN TERZIĆ IMA DIPLOMU, ON JE DOKTOR SUĐENJA! Miloš Vazura nije ostao imun na komentare iz tabora Crvene zvezde, odgovorio i Boaćiju: U džep te je stavilo dete od 17 godina!

Fudbal -

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura nije ostao imun na komentare iz tabora Crvene zvezde, te je redom odgovarao na prozivke pre i posle meča.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je posle utakmice crno-belima da prestanu da glume žrtve, a čelniku kluba iz Humske Milošu Vazuri nisu promakle izjave iz protivničkog tabora.

Pre svih Ričmonda Boaćija pre same utakmice, a potom i genaralnog direktora večitog rivala Zvezdana Terzića.

Boaći je pre meča poručio da Partizan može da ima 10 Mesija u timu, njemu je svejedno, jer je on šef na terenu.

- Mislim da ih je sve inspirisao Ričmond Boaći. Njegova izjava pre utakmice je, blago rečeno, potcenjivačka. Govorio je da ne poznaje nijednog igrača Partizana, da možemo da stavimo deset Mesija na teren, ali da ne pomaže, jer je on neki veliki šef. E, pa, tog "velikog šefa" je dete od 17 godina - Stahinja Pavlović, stavilo u džep - kazao je za Miloš Vazura.

- Tamo je negde sa ključevima i mobilnim telefonom, pa se nadam da je sada bar nekoga upoznao. I tek će da upozna tog klinca, tek će mu on pokazati ko je i šta je, samo polako. Ponosni smo na Stahinju i ostale naše mlade igrače, koji uz iskusne očito pravilno stasavaju.

Ni Vazura, poput mnogih aktera večitog derbija, nije bio zadovoljan suđenjem.

- Bilo je dosta grešaka na obe strane. Crvena zvezda je oštećena za gol, a mi za čist penal u prvom poluvremenu. To nije sve, grešio je i u proceni faulova, iz jedne takve je Zvezda i izjednačila. Nismo zadovoljni suđenjem Grujića, ali to svakako neće promeniti krajnji ishod derbija.

Što se tiče izjave Zvezdana Terzića, koji se zapitao šta će sada "stručnjaci iz Partizana da kažu na suđenje i da li će da obmanjuju javnost", Vazura odgovara:

- Nikada nećemo da ćutimo kada smo oštećeni i kada vidimo da nisu čista posla. A što se pomenute izjave Zvezdana Terzića tiče, mogu da kažem da je pomalo očekivana, jer on već ima diplomu da je i doktor suđenja - zaključio je Miloš Vazura.

kurir.rs / kurir sport, Mondo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track