HRVATSKI FUDBALER SE MRTAV PIJAN ZAKUCAO MERCEDESOM U PUMPU! Haos u Osijeku: Igrači plaču u svlačionici, atmosfera kao da počinje RAT!
Foto: Printscreen

APEL TRENERA UZDRMAO HRVATSKU

HRVATSKI FUDBALER SE MRTAV PIJAN ZAKUCAO MERCEDESOM U PUMPU! Haos u Osijeku: Igrači plaču u svlačionici, atmosfera kao da počinje RAT!

Fudbal -

Fudbaler hrvatskog Osijeka Petar Bočkaj izbačen je iz kluba jer se pod uticajem alkohola zakucao svojim Mercedesom u jednu benzinsku pumpu.

Ovaj događaj žestoko je uzdrmao klub, koji je nakon debakla od Dinama (3:0) odigrao samo 1:1 protiv Slavena Belupa.

Navijači kluba su besni, vređali su igrače i zahtevali da trener Zoran Zekić napusti klub.

Trener Osijeka zabrinut je zbog atmosfere koja trenutno valda u klubu i oko njega.

"Ovo je atmosfera kao da će rat da počne. Ko nije živeo ovde, to mu se ne može objasniti. Mis smo takva sredina, ne zanima nas ništa pozitivno. Kada su problemi svi odmah skoče. Pa neki su navijali da nam Belpo da još jedan gol. Mislim da to govori sve o našem društvu. Odakle toliko zlobe u nama? Neka udaraju po meni, na igrače ne dam", rekao je Zekić dodavši:

"Nije mi bilo svejedno kad sam ušao u svlačionicu i video ljude od 27, 28 godina kako plaču kao da je ovo tragedija. Nije mi jasno zašto ima toliko negative oko kluba".

Trener se osvrnuo i na slučaj Bočkaja koji je zbog sramnog postupka izbačen iz kluba.

"Jako mi je teško da gledam mladog čoveka sa takvim problemima. Nadam se da će mu neko omogućiti da potraži pomoć koja mu je potrebna. Ima 22 godine i poseduje kvalitet. Uradio je to što je uradio. Sve nas je razočarao, celu svlačionicu. Peri je potrebna pomoć da izađe na pravi put", rekao je Zekić.

Kurir sport/Tportal.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track