RAZBESNEĆE NAVIJAČE LIVERPULA: Evo šta je legenda Junajteda poručila Salahu i ekipi
Foto: EPA/WILL OLIVER

savet

RAZBESNEĆE NAVIJAČE LIVERPULA: Evo šta je legenda Junajteda poručila Salahu i ekipi

Fudbal -

Legendarni fudbaler Mančester Junajteda Geri Nevil je dao "savet" ljutom rivalu Liverpulu kako da osvoji titulu u Engleskoj, inače prvu od osnivanja Premijer lige, a njegove reči neće se svideti ni navijačima Liverpula, ali ni pristalicama Junajteda.

- Uvek sam mislio da bi Liverpulu za osvajanje titule bio potreban dobar raspored. Ali, reći ću ono što mislim. Ispadnite od Bajerna! Jeste da malo zvuči suludo, jer ne možeš da izađeš na teren da izgubiš meč, međutim zaista verujem da bi Liverpulu prijalo da malo raščisti raspored - rekao je Geri Nevil.

Jasno je nekadašnji reprezentativac Engleske istakao da bi eventualna eliminacija iz Lige šampiona pomogla da tim bude znatno odmorniji za ključne mečeve u Premijer ligi.

- Tako bi svi bili odmorni i spremni za ono što ih očekuje do kraja sezone. Pred Sitijem je uz sve još i potencijalno nekoliko mečeva FA kupa, a Liverpul bi to mogao da iskoristi da stekne četiri, pet bodova više. To je teško stići na kraju sezone i to bi bila velika prednost. Sada su šanse pola-pola - zaključio je Nevil.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track