NOVI SNIMAK OTKRIVA BITAN DETALJ KOD GOLA PARTIZANA: Evo šta se desilo pre pogotka Nikolića (VIDEO)
Foto: Printscreen

do sada neviđeni ugao

NOVI SNIMAK OTKRIVA BITAN DETALJ KOD GOLA PARTIZANA: Evo šta se desilo pre pogotka Nikolića (VIDEO)

Fudbal -

Odmah po završetku 159. fudbalskog večitog derbija u kom su Crvena zvezda i Partizan remizirali (1:1) krenula su prepucavanja oko toga ko je i u kojim situacijama oštećen, pa su tako sudija Danilo Grujić i njegovi pomoćnici dobili mnogobrojne kritike.

Na "Marakani" su se žalili zbog poništenog gola koji je postigao El Fardu Ben, ali i zbog toga što nije signaliziran ofsajd u situaciji kod Partizanovog gola.

U emisiji TV Partizan "Specijal Partizanov vesnik" ponuđen je materijal koji je zabeležila kamera Partizanove klupske televizije. Voditelj i urednik emisije Željko Pantić tvrdi da je ovaj snimak dokaz da je Nebojša Kosović "napucao" Filipa Stojkovića i da je desni bek Crvene zvezde "dodao loptu" Nikoliću.

U prilogu je snimak, a opisana situacija počinje od sedmog minuta.

Podsećamo da je predsednik Sudijske komisije FSS Zoran Petrović odmah nakon derbija izjavio da je Zvezda oštećena kod poništenog gola, s tim da se kasnije pojavio snimak koji pokazuje da je igra možda trebalo da bude prekinuta deset sekundi ranije zbog navodnog igranja rukom Veljka Simića.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track