BALKANSKA SABOTAŽA! Kapelo posle 23 godine otkrio VELIKU TAJNU iz svlačionice Real Madrida: Mijatović i Šuker su...
Foto: Profimedia

izjava koja je privukla veliku pažnju

BALKANSKA SABOTAŽA! Kapelo posle 23 godine otkrio VELIKU TAJNU iz svlačionice Real Madrida: Mijatović i Šuker su...

Fudbal -

Dok je govorio o trenutnoj situaciji sa Maurom Ikardijem u Interu, legendarni stručnjak Fabio Kapelo otkrio je da je sličan problem imao dok je bio trener Real Madrida.

Inter ima velikih problema sa svojom najvećom zvezdom. Ikardija ne vole saigrači, jasno se može videti da ne ćele da mu dodaju loptu kada se nalazi u dobroj poziciji. Kapelo ističe da je sličan problem imao u Realu i da ga je uspešno rešio.

Kapelo je u sezoni 1996/97. bio trener Reala i u timu je imao sjajne napadače Predraga Mijatovića, Davora Šukera i mladog Raula Gonzalesa.

foto: Profimedia

"Vidim da igrači Intera ne dodaju loptu Ikardiju, a onda im on uzvraća istom merom. To trener mora da primeti. Kada sam bio u realu imao sam sličnu situaciju. Šuker i Mijatović nisu hteli da dodaju loptu Raulu. Primetio sam to i pozvao ih obojicu u kancelariju. Rekao sam im šta sam primetio i oni su rekli da je to bila slučajnost. Međutim, ista stvar se ponovila i na narednoj utakmici pa sam rešio da ih upozorim. Rekao sam im, 'ako se tako nešto ponovi još jednom, vas dvojicu ću preseliti na klupu'. Nikad se posle toga nešto slično nije ponovilo", otkrio je Italijan.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track