OGNJENU VRANJEŠU NE SMETA ŠTO JE LOŠ MOMAK: Fudbaler otvorio dušu i progovorio o ŠKAKLJIVIM temama
Foto: Profimedia

ispovest

OGNJENU VRANJEŠU NE SMETA ŠTO JE LOŠ MOMAK: Fudbaler otvorio dušu i progovorio o ŠKAKLJIVIM temama

Fudbal -

Fudbaler Ognjen Vranješ je dospeo u žižu javnosti zbog afere sa pevačicom Jelenom Karleušom.

On je zbog toga ostao bez mesta u belgijskom Anderlehtu, a i selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki ga je izostavio sa spiska za naredne mečeve. Vranješ je u izjavi za belgijske medije kazao da je skupo platio greške u koracima koje je napravio i da je svestan da dešavanja u kojima je igrao glavnu ulogu poslednjih meseci nisu bila dobra po njega.

– Uzećemo primer Karima Benzeme koji je takođe bio uključen u razne kontroverze, ali i dalje je glavni igrač Reala, a tako veliki klub ne može se porediti s Anderlehtom. U suštini, želim reći da se moje greške preuveličavaju zbog čega se osećam kao žrtveni jarac. To je nepravedno, skupo sam platio sve greške u koracima koje sam napravio. Samokritičan sam i znam da ono što se dešavalo poslednjih meseci nije bilo dobro za mene – kazao je Vranješ.

– Nemam problem sa slikom ‘lošeg momka’ koja se stvorila o meni. Možda ja to i jesam, svako ima pravo na svoje mišljenje i ja to ne mogu promeniti, a ne želim se previše baviti onim što neko misli o meni – rekao je Vranješ.

Vranješ je za reprezentaciju BiH debitovao 2010. godine, a ukupno je nastupio 39 puta u dresu Zmajeva. Poslednji meč za Anderleht odigrao je još 22. decembra 2018. godine u porazu od Muskrona (3:1), a susret protiv Austrije u Beču sredinom novembra prošle godine ujedno mu je i poslednji u dresu nacionalnog tima.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track