BATA MIRKOVIĆ SPASAVAO LALATOVIĆA OD RAFALA SA TRIBINA: Evo šta je trener Nišlija rekao o strategu crno-belih (KURIR TV)
Foto: Starsport©

POŠTUJU SE

BATA MIRKOVIĆ SPASAVAO LALATOVIĆA OD RAFALA SA TRIBINA: Evo šta je trener Nišlija rekao o strategu crno-belih (KURIR TV)

Fudbal -

Trener fudbalera Radnickog iz Nisa Nenad Lalatovic izjavio je da je ponosan posle pobede nad Partizanom sa 1:0u derbiju 25. kola Superlige, a u izjavi posle meča pominjao je i trenera crno-belih Zorana Mirkovića.

Na kraju poluvremenu su poleteli razni predmeti prema treneru Radnickog, koga je kod tunela zaštitio trener Partizana.

Lalatović je pohvalio trenera Partizana Zorana Mirkovića.

"Pa dobro, Bata i ja smo veliki prijatelji, jednostavno kada sam i rekao ono da Bata Mirković ne treba da bude kažnjen, ja i dalje stojim iza toga, ne zato što mi je prijtelj, nego zato što nije zaslužio. Nije lako pretrpeti sve ovo, ja sam na ovo navikao, Bati je ovo prvi samostalni posao, odigrao sam mnogo derbija kao igrač, jednostavno kad uđete na atletsku stazu Parizana, Zvezde, emocije su tada prejake i nekad uradite nešto zbog čega se kasnij kajete. Jednostavno, Bata nije uradio ništa zbog čega bi bio kažnjen. On je trenerska budućnost Srbije", rekao je Lalatović okupljnim novinarima.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track