DOBIO POZIV OD BOGA: Bivši Zvezdin dželat ide u sveštenike
Foto: Privatna Arhiva

čudo neviđeno

DOBIO POZIV OD BOGA: Bivši Zvezdin dželat ide u sveštenike

Fudbal -

Brazilski golman i nekadašnji član PSV Ajndhovena Eureljo Gomez po završetku karijere posvetiće se veri

Brazilski golman Eureljo Gomez uskoro će završiti profesionalnu fudbalsku karijeru i otići u sveštenike. Tvrdi da je dobio poziv od Boga.

- Spreman sam za to, dobio sam Božji poziv da budem sveštenik i mislim da ću prihvatii. Želim da završim sezonu i razmisliti dobro o tome, ali i da popričam sa svojom porodicom. Oni već znaju, a imam još i neke planove da ostanem u fudbalu i posle završetka igračke karijere - rekao je Gomez.

Gomezu je 38 godina i trenutno je rezervni golman Votforda, člana engleske Premijer lige.

foto: Privatna Arhiva

Zanimljivo je da je Gomez došao u Evropu 2004. godine, kada je iz brazilskog Kruzeira prešao u holandski PSV Ajndhoven. Debitovao je protiv Crvene zvezde u Beogradu, u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2004. godine. Holanđani su bili bolji u dvomeču i plasirali se u elitono UEFA takmičenje. Utakmica u Beogradu završena je s rezultatom 3:2 za Crvenu zvezdu, dok je PSV kod kuće slavio sa 5:0, a Gomez nije branio na tom meču.

- U poslednjih nekoliko godina ovo se kuvalo u meni sve više i više. U poslednje dve godine Bog je počeo da priča sa mnom i rekao mi je: Želim da mi služiš na ovaj način - objasnio je Brazilac.

Kurir sport/A. R.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track