RONALDO DOBIJA SAIGRAČA IZ PARTIZANA: Crno-beli u pregovorima sa Juventusom oko prodaje talentovanog igrača?! Italijanima odbijena početna ponuda od 5 miliona evra!
Foto: Starsport©

Na meti torinskog velikana

RONALDO DOBIJA SAIGRAČA IZ PARTIZANA: Crno-beli u pregovorima sa Juventusom oko prodaje talentovanog igrača?! Italijanima odbijena početna ponuda od 5 miliona evra!

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan u pregovorima je sa Juventusom oko prodaje talentovanog Strahinje Pavlovića!

Iako je odigrao tek pet zvaničnih utakmica za prvi tim ekipe iz Humske, Pavlović je već privukao veliku pažnju inostranih klubova, a među njima i slavni torinski klub, saznaje Mondo.

Prema pisanju ovog portala, poslovni direktor Partizana Miloš Vazura je u kontaktu sa italijanskim klubom, a već je razgovarano i o ceni.

Navodno je Juventus ponudio pet miliona evra, a Partizan traži milion više i 20 odsto od naredne prodaje.

Pavlović je u septembru prošle godine potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom, što je uobičajena procedura sa starijim maloletnicima, pošto će mladi štoper tek u maju napuniti 18 godina.

Veze Partizana i italijanskih klubova su poslednjih godina učestale. Iz Partizana je najviše igrača otišlo u Fiorentinu, među njima su Stevan Jovetić, Stefan Savić, Nikola Gulan, Matija Nastasić, Adem Ljajić, Nikola Milenković, Dušan Vlahović... Iz Humske su na Apenine otišli još Ivan Radovanović, Saša Lukić, Marko Janković, Everton Luiz.

Najskuplji transfer poslednjih godina Partizan je odradio prodajom štopera Nikole Milenkovića Fiorentini za 5.1 milion evra.

Kurir sport/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track