CRVENO-BELI ZNAJU KAKO SE OSVAJAJU TROFEJI: Znate li ko je od fudbalera Zvezde podigao najviše pehara? Evo odgovora
Foto: Starsport©

U POTERI ZA DUPLOM KRUNOM

CRVENO-BELI ZNAJU KAKO SE OSVAJAJU TROFEJI: Znate li ko je od fudbalera Zvezde podigao najviše pehara? Evo odgovora

Fudbal -

Duelom protiv Mačve za desetak dana, šampion Srbije nastaviće put ka odbrani titule uz ambiciju da osvoji "duplu krunu", a među izabranicima Vladana Milojevića pregršt je igrača koji su već nekoliko puta podizali šampionski pehar.

Put do trofeja dobro je poznat većini prvotimaca Crvene zvezde, ali su pojedini staze do priznanja već prilično utabali.

Najbogatiju trofejnu vitrinu ima Nemanja Milunović koji je u Belorusiji osvojio četiri državne krune noseći dres BATE Borisova, tri Superkupa i jedan Kup Belorusije.

Crveno-beli štoper je većinu priznanja pobrao u saradnji sa Mirkom Ivanićem koji se može pohvaliti sa tri titule, dva Superkupa i jednim Kupom.

Sa šest trofeja Ivanić deli drugo mesto sa Nenadom Milijašem koji je sve timske uspehe ostvario u dresu Crvene zvezde, a može se pohvaliti sa četiri titule i dva Kupa Srbije.

Kapitena crveno-belih u stopu prati njegov zamenik Vujadin Savić koji je osvojio dva šampionata i Kup u Moldaviji, kao i po jednu titulu i Kup u Srbiji.

Zavidan učinak imaju i Milan Borjan i Lorenco Ebisilio sa po četiri trofeja. Pouzdani čuvar mreže osvojio je tri titule u Bugarskoj i jednu u Srbiji, dok je holandski fudbaler dve šampionske krune osvojio u matičnoj zemlji, a dve na Kipru.

(FK Crvena zvezda)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track