ČUDO U BOSNI, FER-PLEJ IZNAD SVEGA: Pobedili ih, pa im zbog lošeg suđenja ponudili da odigraju novi meč! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

da ne poveruješ

ČUDO U BOSNI, FER-PLEJ IZNAD SVEGA: Pobedili ih, pa im zbog lošeg suđenja ponudili da odigraju novi meč! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbalski klub Velež odlučio je da zbog lošeg suđenja na poslednjem prvenstvenom meču lige Bosne i Hercegovine, ekipi Jedinstva iz Bihaća, koju je pobedio 2:0, a koja je pri rezultatu 0:0 oštećena za penal, ponudi odigravanje novog meča.

Mostarci su do prvog pogotka došli autogolom Ekrema Hodžića, a konačan rezultat je postavio Seid Behram, a novi meč nude jer, kako kažu, žele regularno nadmetanje.

- FK Velež teži regularnosti takmičenja i jedan je od onih klubova koji želi vlastitim angažmanom da doprinese podizanju kvaliteta i regularnosti prvenstva. Shodno odluci Komisije za sudije i suđenje FS BiH, konstatovano je da je došlo do propusta na navedenoj utakmici zbog čega je doneta odluka o suspenziji glavnog arbitra Ibrahimkadića. Ako naši sportski prijatelji iz Bihaća smatraju da su u subotu na stadionu "Rođeni" oštećeni i da nisu imali sve uslove za igru, mi smo spremni da ponudimo odigravanje nove utakmice u terminu koji im odgovara ili koji organi Saveza odrede, a sve u cilju podizanja regularnosti lige i želje da se konačan plasman određuje isključivo na terenu pod jednakim uslovima za sve učesnike - navodi se u saopštenju Veleža.

Jedinstvo je odbili neobičnu ponudu rekavši da je Velež zasluženo pobedio.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track