TUČA FUDBALERA U DOBANOVCIMA: Crveni kartoni, preokret i sporan penal (VIDEO)
Foto: Printscreen

haos na terenu

TUČA FUDBALERA U DOBANOVCIMA: Crveni kartoni, preokret i sporan penal (VIDEO)

Fudbal -

Fudbalska utakmica Prve lige Srbije u kojoj su se u Dobanovcima sastali Budućnost - Metalac, podigla je mnogo bure.

Domaći tim je nakon prreokreta slavio 2:1, a gol odluke "pao" je iz jedanaesterca na koji su gosti kasnije imali mnogo zamerki. Ali i do tog momenta bilo je tenzija na terenu, a oba tima već u 20. minutu su ostala sa desetoricom na terenu nakon gužve, stiskanja, gurkanja pa čak i pesničenja.

Pošto su se strasti smirile, sudija je podelio dva crvena kartona, po jedan na obe strane, a isključeni su najratoborniji, Bojan Mlađenović iz Metalca i Aleksandar Stojković iz Budućnosti, koji se nije smirivao ni nakon što mu je arbitar pokazao put u svlačionicu.

Incident se desio pri vođstvu Metalca od 1:0, ali je u nastavku usledio preokret.

Prvo je Lazar Milošev postigao vrlo efektan gol iz slobodnog udarca, a onda se na isteku sata igre ponovo "zakuvalo", jer je prema mišljenju ljudi iz tabora gostiju suđen penal za Budućnost, prema mišljenju gostiju suđen nepostojeći penal za Budućnost. Naleteo je jedan igrač Metalca na igrača rivala unutar kaznenog prostora i oborio ga, a sudija to sankcionisao kaznenim udarcem iz kog je Đurađ Dobrijević pogodio za 2:1 i tri boda koja su Dobanovčane još više udaljile iz opasne zone.

Na kraju, sudija je zbog prigovora sa klupe udaljio trenera Metalca.

- Od samog dolaska na stadion, pa i u toku utakmice nikome nije bilo jasno zašto mi toliko "zatežemo" mada ne znam šta to tačno znači, s obzirom da svaku utakmicu igramo sa identičnim pristupom, a to je da na krajnje sportski način nadvisimo protivnika. Sa druge strane domaćinu danas trebaju bodovi, vrlo zanimljivo, kao da nama manje trebaju - rekao je direktor kluba iz Gornjeg Milanovca Bojan Leontijević a prenosi Hotsport.

Holandija se probudila, igra sve bolje, stradali su u 1. kolu Belorusi (4:0), a večeras (20.45) ćemo gledati spektakl pošto joj u goste dolazi Nemačka. Kvota na keca je 2,55, na Nemce je 2,75, a na iks 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Holandija - Nemačka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track