PAVKOVU PRIJALO DRUŽENJE SA MILIČIĆEM: Zvezdin centarfor gađao u koš 11/11! (VIDEO)
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

rođeni košarkaš

PAVKOVU PRIJALO DRUŽENJE SA MILIČIĆEM: Zvezdin centarfor gađao u koš 11/11! (VIDEO)

Fudbal -

Napadač crveno-belih sjajno se zabavljao posle treninga sa Milanom Gajićem i Brankom Jovičićem

Druženje Milana Pavkova sa Darkom Miličićem dalo je rezultat! Centarfor Crvene zvezde pokazao je košarkaško umeće posle jutarnjeg treninga kada je na improvizovanom košu gađao 11 od 11. Njegovi saigrači Milan Gajić i Branko Jovičić mogli su samo da mu čestitaju i naklone mu se.

A, kako i ne bi, kada se družio sa Darkom Miličićem, bivšom NBA zvezdom. Milan Pavkov je pokazao zavidno košarkaško umeće. U popularnom "amerikancu" kako Srbi zovu šutiranje slobodnjaka i izbacivanje onoga ko promaši poentiranjem iz skoka. Pavkov, Gajić i Jovičić igrali su "amerikanac", po ustaljenim pravilima, do 11 koševa, ko promaši ceo koš, vraća se na nulu.

foto: Privatna Arhiva

Prvo je šutirao Gajić, pa onda Jovičič. Obojica se nisu proslavili, dok je Pavkov pogodio tri zaredom. Onda su Gajić i Jovičić upisali dva koša. Pavkov je bio samo jednom precizan posle toga, pa se i iznervirao.

Gajić je ekspresno izbačen, a Jovičić je samo jednom pogodio improvizovani koš. Pavkov pogađa još tri puta i na kontu ima sedam poena. Gajić i Jovičić bivaju precizni dva puta. Pavkov ponovo uzima loptu u svoje ruke, pogađa dva puta, stiže do brojke devet i gađa horog šutem i promašuje ceo koš. Automatski, gubi sve osvojene poene.

foto: Reuters

Gajić stiže do brojke šest na svom kontu, a Jovičić takođe promašuje ceo koš. I onda Pavkov uzima loptu i šutira bez promašaja 11/11. Zanimljivo, posle osmog poena poručuje PR timu Crvene zvezde: - Snimaj!

Na kraju, Pavkov odličnu partiju začinjava horogom. Posle toga dobija čestitke Gajića i Jovičića koji mu viču: - Majstore!!!

Kakav susret

Darko Miličić: Pavkov je vatra!

Proslavljeni košarkaš Darko Miličić okačio je fotografiju iz kafane na kojoj se s Milanom Pavkovom. Uz to je stavio ikonice vatre i mišića dajući do znanja šta misli o Zvezdinom napadaču.

I dalje povređen

Bez Marina na Mačvu

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 19.00 časova igraju utakmicu Superlige protiv Mačve na stadionu "Rajko Mitić". Svi igrači su spremni za duel, sem Marka Marina koji i dalje ima problem sa zadnjom ložom i verovatno će preskočiti i utakmicu protiv Bačke u sredu. Povrede su sanirali Milan Rodić, Ričmond Boaći i Marko Gobeljić.

Kurir sport/A. Radonić

Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track