Subotić: Hoću u Englesku

Nestrpljiv

Subotić: Hoću u Englesku

Fudbal -
Želim da se takmičim tamo gde je to najteže, mislim da je super način na koji oni igraju”, rekao je Subotić

Reprezentativac Srbije, fudbaler Borusije Dortmund Neven Subotić izjavio je da bi jednog dana voleo da zaigra u Premijer ligi.

Subotiću su ostale još dve godine ugovora sa timom iz oblasti Severna Rajna-Vestfalija, a u Englesku želi da ode jer smatra da se tamo igra najbolji fudbal.

“To je samo zamisao, ukoliko se sve poklopi u nekom trenutku. Želim da se takmičim tamo gde je to najteže, mislim da je super način na koji oni igraju”, rekao je 23-godišnji fudbaler.

U januaru je Subotić bio povezivan sa odlaskom u Čelsi, ali Premijer liga moraće još da sačeka, pošto je srpskom štoperu Borusija trenutni prioritet.

Tim iz Dortmunda ovog leta napustio je Šinđi Kagava, ali su došli Marko Rojs, Leonardo Bitenkur, Džulija Šajber i Oliver Kirh. Takođe Gece i Humels potpisali su nove ugovore.

“Odlične igrače smo doveli, nemamo nijednu divu u timu. Bićemo takmičarski nastrojeni kao i prethodnih sezona, a to može da se desi samo sa agresivnim karakterom. Rojs je skroman dečko, a igrači koji su potpisali nove ugovore apsolutno su ih i zaslužili, znam koliko su vredno radili”.

Subotić je u Borusiju došao iz Majnca 2008. i sa Humelsom čini standardni par halfova tima iz Dortmunda. Za reprezentaciju Srbije do sada je odigrao 31 utakmicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track