LALATOVIĆ OPREZAN PRED MAČVU: Gostovanje u Šapcu najteže u polusezoni
Foto: Starsport©

nišlije žele nove bodove

LALATOVIĆ OPREZAN PRED MAČVU: Gostovanje u Šapcu najteže u polusezoni

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je danas da je gostovanje Mačvi u Šapcu u 29. kolu Superlige najteže u polusezoni.

- Mačva je veoma kvalitetan tim, pogotovo u veznom redu i u napadu po krilnim pozicijama. Tamo je Gavrić, kojeg sam trenirao u Napretku i Zvezdi, imaju jednog od najbržih igrača u ligi Đokića i opasnog Adamovića. To je ekipa koja kod kuće može svakog da pobedi, što su pokazali i prošle godine kada su izbacili Crvenu zvezdu u Kupu, a koliko mogu da budu neugodni pokazali su i u subotu odličnom predstavom na Marakani", rekao je Lalatović na konferenciji za medije u Nišu.

Stadion u Šapcu daje posebnu atmosferu, smatra Lalatović.

- U Šapcu je specifična atmosfera, nema atletske staze na stadionu, atmosfera je vrela, ali ja volim takav fudbalski i takmičarski ambijent. Rekao sam igračima da ne smemo nijedan sekund da se opustimo tokom meča jer Mačva ima kvalitet da to kazni. Moramo da uđemo u utakmicu maksimalno motivisani sa 100 % mogućnosti jer samo tako možemo do nove pobede. U ekipi vlada odlična atmosfera, igrači su nasmejani, druže se i ja to to volim da vidim kod njih pred svaki duel - dodao je Lalatović.

U prvom delu sezone Radnički je na "Čairu" savladao Mačvu sa 3:0.

- Od svih ekipa koje su dosada gostovale u Nišu, Mačva nam je zadala najviše problema. Oni su odigrali fenomenalno prvo poluvreme, imali smo konstantan problem sa jednim njihovim krilnim fudbalerom koji je ulazio u sredinu i tu jedan moj igrač nije mogao da se snađe. Mačva je tada na mene ostavila snažan utisak - dodaje šef struke Radničkog.

Trener Nenad Lalatović na raspolaganju će imati kompletan tim jer se posle povrede vratio Saša Stojanović.

Utakmica u Šapcu počinje u 18 sati.

Kurir sport / Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track