SENZACIJA U SRPSKOM FUDBALU: Milovan Rajevac seda na klubu posrnulog DRUGOLIGAŠA!
Foto: AP

BOMBA KRAJ ĐETINJE

SENZACIJA U SRPSKOM FUDBALU: Milovan Rajevac seda na klubu posrnulog DRUGOLIGAŠA!

Fudbal -

U cilju što bolje pripreme utakmice play-out Prve lige Srbije stručnom štabu FK Sloboda Užice priključiće se loegendarni trener Milovan Rajevac, saopšteno je iz užičkog kluba.

Rajevac će danas na stadionu odraditi prvi trening za fudbalerima Slobode.

Podsetimo, pre par meseci proslavljeni stručnjak se vratio u grad kraj Đetinje kako bi vratio slavne dane posrnulom velikanu.

foto: Dado Đilas

Fudbalski klub Sloboda iz Užica, sa dugovima od preko milion evra i gotovo nikakvim šansama da izbori opstanak u Prvoj ligi Srbije, u novi život krenula je na čelu sa Milovanom Đorićem, novim predsednikom.

Na vanrednoj skupštini užičkih crveno-crnih, samo nekoliko sati pošto je dotadašnji predsednik UO Božidar Opačić, koga je izvesno čekala smena, podneo ostavku, popularni Belčo se prihvatio da stane na čelo tima koji će probati da vadi kestenje iz vatre. Za njegov izbor glasalo je 20 od prisutna 22 delegata.

foto: FK Sloboda

Pored novog predsednika Sloboda je izabrala i takozvani krizni štab od 10 članova gde se tada našao i Milovan Rajevac. Za trenera jednoglasno je odabran iskusni stručnjak Dogandžić koji je u jednom navratu već vodio Slobodu.

Rajevac će do kraja sezone biti u stručnom štabu velikana kraj Đetinje kako bi dao sve od sebe da Sloboda izbori opstanak u drugom po važnosti fudbalskom takmičenju u Srbiji.

foto: EPA/DIEGO AZUBEL

Rajevac je tokom karijere vodio veliki broj reprezentacija sa egzotičnih destinacija među kojima su Tajland, Gana, Katar, Alžir, kao i nekoliko klubova - Borac, Vojvodina, Al Ahli, Al Sad....

Kurir sport

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja