Najnovije vesti

NOVI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Zelena stranka poziva Sava Miloševića da se povuče sa mesta trenera Partizana!
Foto: Starsport

šok

NOVI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Zelena stranka poziva Sava Miloševića da se povuče sa mesta trenera Partizana!

Fudbal

Zelena stranka poziva svog člana Savu Miloševića da podnese ostavku na mesto trenera FK Partizan i na taj način pošalje poruku da fudbal u Srbiji mora da se vrati duhu i pravilima fer-pleja i zakona.

Zelena stranka smatra da Milošević ne treba na sebe da preuzima odgovornost za zakulisne radnje koje FK Partizan i srpski fudbal vuku u sve dublje blato korupcije.

– Kao velika fudbalska i sportska legenda, Milošević ne treba svojim autoritetom da daje kredibilitet „grobarima“ srpskog fudbala i Partizana, koji godinama zarad lične koristi urušavaju sport u našoj zemlji, a kao član Zelene stranke treba i ličnim primerom da pokaže naš odnos prema upropaštavanju fudbala u Srbiji – kaže Goran Čabradi, predsednik Zelene stranke i narodni poslanik.

Zelena stranka, čiji je Milošević član, naglašava da političke stranke i sportisti među prvima moraju da se bore protiv anomalija koje sportske klubove pretvaraju u privatne firme koje mešetare i posluju u sivoj zoni.

Naša obaveza, i obaveza vrhunskih sportista, što je Milošević nesumnjivo bio, i jeste, je da stanemo u odbranu vrednosti, koje jedno društvo čine uređenim, a sport bi, u svojoj osnovi, trebalo da predstavlja vrhunsku društvenu vrednost.

Kurir sport

Foto: Starsport 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...