ON JEDNOSTAVNO ZNA DA REŠI TAJ VELIKI PROBLEM U SVLAČIONICI! Kristijano Ronaldo otkrio tajnu istorijskog uspeha Zinedina Zidana!
Foto: Profimedia

pravo u metu

ON JEDNOSTAVNO ZNA DA REŠI TAJ VELIKI PROBLEM U SVLAČIONICI! Kristijano Ronaldo otkrio tajnu istorijskog uspeha Zinedina Zidana!

Fudbal -

Po mnogima najbolji igrač sveta, Portugalac Kristijano Ronaldo, imao je samo reči hvale za bivšeg trenera Zinedina Zidana.

Francuska televizijska kuća RMC Sport poslužio je kao povod za dokumentarac o trofejnom treneru, a kao jedan od sagovornika pojavljuje se Kristijano Ronaldo.

Ronaldo je bio glavni igrač prvog Zidanovog mandata na Santijago Bernabeu. Portugalac je otkrio šta Francuza čini vrhunskim trenerom.

"Mislim da je Zidan inteligentan trener, zna da upravlja ekipom na pametan način. Svi igrači žele da igraju što je više moguće, a kada ih imate puno to je nekada teško izvesti. Međutim, Zidan zna da reši taj veliki problem, zna svakome da usadi osećaj da je deo tima. Njegova karijera, igračka i trenerska, govori sama za sebe. našo je način da talenat koji je imao kao igrač prenese u ulogu trenera i u svlačionicu. Radi sjajan posao, rezultati nisu slučajni", rekao je Ronaldo.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track