ČAIR OVO NIJE VIDEO: Futsal spektakl, Orlovi napadaju petostruke svetske šampione! Brazilci objasnili zašto su izabrali Srbiju
Foto: FSS

PRIJATELJSKI MEČ

ČAIR OVO NIJE VIDEO: Futsal spektakl, Orlovi napadaju petostruke svetske šampione! Brazilci objasnili zašto su izabrali Srbiju

Fudbal -

Niš i "Čair" bili su domaćini mnogih velikih sportskih događaja, ali ono što publici spremaju futsaleri Srbije i Brazila (sreda u 18.00) sasvim sigurno ostaće u sećanju svakom ko se nađe na tribinama niškog sportskog svetilišta.

Dan pre meča selektori i kapiteni dve reprezentacije obećali su spektakl.

"Prvo bih da se zahvalim na pažnji i lepom dočeku, zaista odličnom prijemu", rekao je selektor Brazila Markinjos Ksavijer.

"Zašto smo izabrali Srbiju? Imali smo pozive mnogih reptrezentacija, a nama je veliki izazov igrati protiv evropskih selekcija, jer imaju drugačiji stil i za nas su to odlične provere. A Srbija ima dobre rezultate, dobre igrače i radujemo se ovom meču", dodao je brazilski selektor.

Selekcija koja je pet puta osvajala planetu veliki je favorit, jer će u timu imati sve zvezde koje nastupaju u evropskim klubovima. Koliko je Brazil moćan najbolje govore rezultati iz dvomeča sa Portugalom, kada su postigli deset a primili samo jedan gol.

"Za nas će ovo biti veliko iskustvo", jasan je selektor Goran Ivančić.

"Igramo protiv najbolje selekcije u istoriji futsala, prilika da se izmerimo i uvek nešto novo naučimo", rekao je Ivančić.

Dvorana "Čair" biće ispunjena do poslednjeg mesta, obe selekcije su danas imale trening, a posle ovog duela sledi selidba u Beograd gde će 12. aprila (19.00) biti odigran novi susret u "Štark areni".

foto: FSS

(FSS)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track