NAPADNUT SEKERETAR FK VOJVODINA: Muškarac sa kapuljačom na glavi udario Aleksandra Vlaškalića u glavu i pobegao!
Foto: Media Centar

STRAŠNO

NAPADNUT SEKERETAR FK VOJVODINA: Muškarac sa kapuljačom na glavi udario Aleksandra Vlaškalića u glavu i pobegao!

Fudbal -

Sekretar fudbalskog kluba Vojvodina napadnut je Aleksandar Vlaškalić napadnut je danas ispred tog kluba u Novom Sadu dok je izlazio iz automobila.

Njega je napao mlađi muškarac kod blagajne stadiona Karađorđe. Prethodno je Vlaškalić parkirao automobil u dvorište iza upravne zgrade FK Vojvodina i krenuo pešice ka zgradi.

Tom prilikom ga udario nekoliko puta u glavu i telo, nakon čega je pobegao Bulevarom oslobođenja u Novom Sadu, saopštio je Mladen Mijatović za Pink.

Aleksandar Vlaškalić je u prvom trenutku odbio medicinsku pomoć, a policija radi na rasvetljavanju slučaja.

Borba za evrolicencu

Gotovo dva meseca, od 8. februara do 5. aprila, račun FK Vojvodina bio je u blokadi na iznos veći od milion evra, ali je i ta briga iza Novosađana.

Na zvaničnom sajtu Narodne banke Srbije vidljivo je da je pre četiri dana račun deblokiran, što znači da je Vojvodina uspela da reši problem sa poveriocima.

Postavlja se i pitanje "evrolicence" za koju je prvobitni rok bio 31. marta, ali postoje rokovi za žalbe i dolicenciranje u kojima Vojvodina može da dobije pravo da učestvuje na međunarodnoj sceni, no prvo to treba da pokaže na terenu.

kurir.rs / Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track