VANDA PONOVO PROVOCIRA: Oduzeli su mu traku, pravo da izvodi penale, ALI NIKADA NEĆE...
Foto: Reuters

ne može mirna

VANDA PONOVO PROVOCIRA: Oduzeli su mu traku, pravo da izvodi penale, ALI NIKADA NEĆE...

Fudbal -

Fudbaleri Intera u 32. kolu italijanskog prvenstva na gostovanju su pobedili Frozinone 3:1 i tako se učvrstili na trećoj poziciji na tabeli.

Gosti iz Milana poveli su u 19. minutu golom Rađe Najngolana, a hrvatski reprezentativac Ivan Perišić je u 37. iz penala duplirao prednost nero-azura.

Frančesko Kasata je u 61. minutu vratio nadu domaćoj ekipi da eventualno može da dođe do velikog boda u borbi za opstanak, ali je u nadoknadi vremena Matijas Mecino potvrdio drugi trijumf Intera u poslednje tri utakmice.

Nakon meča ponovo se oglasila supruga Maura Ikardija - Vanda Nara. Nije mogla da propusti priliku da prokomentariše činjenicu da je Perišić, a ne njen Mauro, izveo jedanaesterac za Inter.

"Mauru su oduzeli kapitensku traku i pravo da izvodi jedanaesterce, ali nikad mu neće uskratiti zadovoljstvo i sreću da igra za Inter", rekla je Vanda u TV programu "Tika taka".

Poznato je da Ikardi i Perišić nisu bili u najboljim odnosima, ali da na terenu deluju u korist tima.

"Mauro je prvi prišao Ivanu da mu čestitia na golu. Ne moraju da budu prijatelji, ali je očigledno da mu je Ikardi dozvolio da puca penal", dodala je Vanda.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track