PROCURILI PODACI ZBOG KOJIH SE ZIDAN CRVENI! Doveli su ga da ih spasava, a on gori od svojih prethodnika!
Foto: AP

DA LI JE MOGUĆE?!

PROCURILI PODACI ZBOG KOJIH SE ZIDAN CRVENI! Doveli su ga da ih spasava, a on gori od svojih prethodnika!

Fudbal -

Real Madrid ima jednu od najlošijih sezona u istoriji kluba!

Doživeli su debakl u svim takmičenjima. Ispali su u Kupu kralja, davno izgubili trku za titulu, a eliminisani su već u osmini finala Lige šampiona. Ne pamti se kad su manje golova postigli, a više primili... Bukvalno ništa ne funkconiše kako treba u kraljevskom klubu.

Sezonu je počeo Lopetegi, zatim je tim preuzeo Santijago Solari, a onda je Perez vratio Zinedina Zidana da spasava stvar.

Madriđani su ove sezone upisali četiri poraza i čak devet remija u prvenstvu. Poslednji put su pred deset godina imali 13 utakmica u prvenstvu bez pobede.

Nakon novog kiksa u 32. kolu, remi sa Leganesom 1:1, pojavili su se izuzetno zanimljivi podaci koji ne idu na ruku Zidanu.

Naime, Real je ove sezone prosečno po utakmici primio više golova dok je Zidan trener (1,5), nego pod Solarijem (1,05), odnosno Lopetegijem (1,4).

Sada je Barselona prvi favorit za pehar Lige šampiona s kvotom 3,80, prati je Mančester Siti sa 4,50, kolika je kvota i na Juventus i Liverpul. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača Lige šampiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track