TREBALO JE DA BUDEMO KUMOVI, SPAVALI SMO STALNO JEDAN KOD DRUGOG: Nenad Lalatović u ŠOKU zbog smrti svog bivšeg saigrača i velikog prijatelja!
Foto: @stars, Fejsbuk

tuga

TREBALO JE DA BUDEMO KUMOVI, SPAVALI SMO STALNO JEDAN KOD DRUGOG: Nenad Lalatović u ŠOKU zbog smrti svog bivšeg saigrača i velikog prijatelja!

Fudbal -

Fudbalsku javnost šokirala je vest o smrti bivšeg fudbalera Zvezde Miloša Drobnjaka.

Kako je rečeno našem portalu Miloš se obesio u ponedeljak u rodnoj kući u Ugrinovcima, a njegovo telo pronađeno je tek dan kasnije.

Jedan od onih koje je ova vest najviše potresla jeste trener Radničkog Nenad Lalatović koji je svoje prve fudbalske korake napravi baš kao i Drobnjak u Zvezdi.

- Tragedija je pre svega za njegovu porodicu. Proveli smo detinjstvo zajedno u Zvezdi, spavali jedan kod drugog često. Igrali smo zajedno u mlađim kategorijama, a potom i u Milicionaru. Poslednji put sam ga video kad sam bio trener Zvezde. Bio je sjajan momak, za drugare je davao sve. Trebalo je čak i kumovi da budemo - rekao je Lalatović za Srpski telegraf.

foto: Starsport©

- Bio je malo psihički slabiji. Mislim da su njegovi problemi počeli kada nije ušao u prvi tim Zvezde. Bio je tada i zaljubljen, jedna devojka ga je ostavila i više nije uspeo da se oporavi od toga. Želeo bih ovom prilikom i da uputim saučešće njegovoj porodici jer je njima najteže. Pomagali smo mu mnogo puta kad smo mogli, ali, eto, preminuo je i ostaje velika žal jer, ponavaljam, bio je sjajan čovek - otkrio je Lalatović.

Drobnjak je karijeru započeo u mlađim selekcijama Zvezde u zlatnoj generaciji sa Savićeviće, Ognjenovićem, Lalatovićem, Drulovićem... Karijeru je nastavio najpre u regionu, Milicionar, Spartak, Budućnost, a onda se ''preselio'' u Belorusiju, Poljsku, Bugarsku....

Penzionisao se 2009. godine, a poslednjih nekoliko godina vodio je bitku za život svoje supruge, koja se teško razbolela, pa je imao finansijske probleme i pokušavao je da obezbedi lečenje svoje izabranice.

Kurir sport/Srpski Telegraf

Foto: Starsport, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track