KOLAROV SPASAO PARTIZAN: Kapiten Orlova kao Bodiroga! Fudbaler Rome blizu fotelje! (FOTO)
Foto: Starsport©

BRAVO

KOLAROV SPASAO PARTIZAN: Kapiten Orlova kao Bodiroga! Fudbaler Rome blizu fotelje! (FOTO)

Fudbal -

Aleksandar Kolarov bi, prema pisanju Gazete delo sport, mogao da krene stopama Dejana Bodiroge koji je dres Rome zamenio foteljom u Košarkaškom savezu Srbije.

U tekstu ovog popularnog fudbalskog časopisa piše kako bi Kolarov najviše voleo da produži ugovor sa klubom iz Rima do 20121. godine i da se onda vrati u Beograd gde bi imao dve opcije: da odigra još godinu dana u crno-belom dresi i okonča karijeru ili da sedne u fotelju kao funkcioner u Humskoj ili čak u FSS.

foto: Damir Dervišagić

List navodi da je Kolarov prilično pomogao Partizanu, jer je zahvaljujući njegovom posredovanju sa menadžerom Serđom Bertijem klub iz Beograda izbegao izbacivanje iz evropskih klupskih takmičenja. Partizan je ostao dužan, po pisanju Gazete, 250.000 evra za transfer Stefana Savića u Mančester Siti i italijanski fudbalski agent se obratio FIFA za naplatu svojih potraživanja. Kolarov je u toj situaciji pokazao da ima profil budućeg rukovodioca na visokom nivou.

foto: Printscreen

Inače, u tekstu pod naslovom „Kolarov protiv tabua Inter. I u njegovoj budućnosti…” ovaj list podseća na loš međusobni skor Kolarova sa Neroazurima. I pored tog negativnog skora sa ekipom Intera, ne zaboravlja se činjenica da je upravo on bio deo ekipe koja je Interu '' skinula'' titulu.

Kurir sport

Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track