OTKRIVENA BIZARNA TAJNA! FRANCUSKI VELIKAN 20 GODINA ĆUTAO O VELIKOJ SRAMOTI: Slavni Ronaldo bio je pred potpisom za PSŽ, ali...
Foto: Profimedia

NEVEROVATNA PRIČA

OTKRIVENA BIZARNA TAJNA! FRANCUSKI VELIKAN 20 GODINA ĆUTAO O VELIKOJ SRAMOTI: Slavni Ronaldo bio je pred potpisom za PSŽ, ali...

Fudbal -

Legendarni brazilski napadač Ronaldo 1997. godine bio je pred potpisom za francuski Pari Sen Žermen, ali tadašnji vlasnici kluba, TV kuća "Canal +", iz krajnje bizarnih razloga odustali su od transfera.

Ronalda su milimetri delili od francuskog velikana. Sve je bilo spremno, dogovor je postignut, čekao se samo potpis slavnog Braziilca. Međutim, "Kanal plus" odjednom je sve otkazano.

Pitate se zašto... Rukovodstvo televizije se plašilo da će njegovim dovođenjem navući na sebe bes i ljubomoru navijača velikog rivala, Olimpika iz Marseja, pa će izgubiti na gledanosti.

Dogovor PSŽ-a i Fenomena je tako propao i on je otišao u Inter.

Posle ludačke utakmice u utorak, gde je Totenhem prošao u polufinale Lige šampiona posle poraza od 4:3, Siti i Sparsi danas (13.30) igraju meč koji može da ima ključni uticaj na borbu za titulu u Premijer ligi. Željni su Građani osvete pa je kec tek 1,25, dupla šansa X2 3,90, a čista dvojka čak 10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Man. Siti - Totenhem.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track