SRBINU IMPONUJU POREĐENJA SA ZLATANOM Sergej: Mnogo mi se sviđa Ibrahimović
Foto: Profimedia

poređenja imbponuju srbinu

SRBINU IMPONUJU POREĐENJA SA ZLATANOM Sergej: Mnogo mi se sviđa Ibrahimović

Fudbal -

Srpski reprezentativac iz Lacija Sergej Milinković-Savić priznao je da se divi švedskom golgeteru Zlatanu Ibrahimoviću i da pokušava da se ugleda na njega.

Poznati italijanski stručnjak Fabio Kapelo opisao je Sergeja kao "Ibrahimovića iz veznog reda", što imponuje srpskom fudbaleru.

"Mnogo mi se sviđa Ibrahimović. Pratio sam ga godinama, volim kakav je igrač i kao osoba. Možda nas porede zbog visine i tehnike, sličan stil imamo i u skoku. Volim ga zbog svih tih aspekata", rekao je Milinković-Savić, a prenosi "Goal".

Milinković-Savić nije uspeo da ponovi sjajne partije iz prošle sezone, delom i zbog toga što igra povučenije u sredini terena, pa je ove samo pet puta pogodio protivničku mrežu.

"Propustio sam dosta šansi za gol i zbog toga podnosim još veći teret na ramenima. Prošla sezona je bila efikasna za mene i zato me mnogi kritikuju da je neću ponoviti. Mnogo gledam medije, nažalost, to je moj glavni problem. Ipak, moram da gledam u budućnost".

Bivši đak Vojvodine kaže da ga ne zanima previše lična statistika, već da pomogne rimskoj ekipi da beleži dobre rezultate i pobede.

Letos je bio blizu odlaska, pričalo se o transferu i do 160 miliona evra, ali Milinković-Savić ističe da je znao da će ove sezone nositi dres Lacija.

U prvom meču polufinala Kupa Milan i Lacio odigrali su 0:0, i večeras ćemo saznati ko ide u finale. Kvota na Milan je 2,60, a na Rimljane 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Lacio (20.45).

"Već tada sam bio u potpunosti fokusiran na Lacio. Čitao sam spekulacije, ali nisam obraćao veliku pažnju. Moja budućnost je u Laciju i samo o tome razmišljam", zaključio je on.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track