RADNIČKI NASTAVLJA POTERU ZA ZVEZDOM: Nišlije žele da pobede Čukarički i nastave da pritiskaju vodeće crveno-bele
Foto: FK Radnički

Duel na Čairu

RADNIČKI NASTAVLJA POTERU ZA ZVEZDOM: Nišlije žele da pobede Čukarički i nastave da pritiskaju vodeće crveno-bele

Fudbal -

Fudbaleri Radničkog pokušaće da pobedom nad Čukaričkim osigura drugo mesto i tako nastavi da vrši pritisak nad vodećom Crvenom zvezdom, izjavio je danas pomoćni trener Dragan Šarac.

"Čeka nas teška i zahtevna utakmica protiv ekipe koja je u subotu igrala fenomenalnu utakmicu protiv Crvene zvezde i nanela joj prvi poraz u prvenstvu. Sigurno je da će oni i ovde doći po dobar rezultat i zbog toga moramo biti na najvišem mogućem nivou. I mi smo osokoljeni posle pobede nad Partizanom i učinićemo sve da dodjemo do nova tri boda, sa kojima bismo najverovatnije osigurali drugo mesto i nastavili da vršimo pritisak na vodeću Zvezdu", rekao je Šarac na konferenciji za novinare u Nišu.

Radnički će sutra od 15.30 na stadionu Čair u Nišu dočekati Čukarički, u trećem kolu plej-ofa Super lige Srbije.

Član stručnog štaba je govorio umesto prvog trenera Nenada Lalatovića koji zbog privatnih obaveza nije bio prisutan na konferenciji.

Dodao je da je kadrovska situacija "zadovoljavajuća" i da su spremni svi osim Nikole Drinčića.

"Drinčić je u nedelju dobio jak udarac u meču sa Partizanom i naši doktori će na dan utakmice doneti odluku hoće li on moći da nam pomogne. U sastav se nakon povrede vraća Riota Noma, a videćemo da li će Lalatović odlučiti da rotira zbog gustog rasporeda i ukaže šansu mladim igračima poput Nikole Čumića i Alekse Jovanovića, koji se ozbiljno nameću. U svakom slučaju mi ćemo na teren poslati ekipu koja će biti spremna da nam donese novu pobedu", kazao je Šarac.

Šarac je pozvao publiku da u što većem broju dodje i podrži ekipu kako bi uz pobedu proslavili 96. rodjendan kluba. Ulaz će biti besplatan.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track