OPTUŽILI SU ME DA IMAM ISTETOVIRAN GRB ZVEZDE I DA NAMEŠTAM UTAKMICE! Ispovest bivšeg golmana Partizana: Svi su bili protiv mene, osim pravih Grobara
Foto: Starsport©

OTVORIO DUŠU

OPTUŽILI SU ME DA IMAM ISTETOVIRAN GRB ZVEZDE I DA NAMEŠTAM UTAKMICE! Ispovest bivšeg golmana Partizana: Svi su bili protiv mene, osim pravih Grobara

Fudbal -

Golman Čukaričkog Nemanja Stevanović ove sezone blista među stativama, a među "Brđane" je stigao kao pozajmljeni igrač Partizana. Stevanović se prisetio perioda koji je proveo u crno-belom dresu.

Stevanoviću je priznao da mu nije bilo lako na početku, posebno zato što je targetiran kao navijač Crvene zvezde.

- Pisalo se svašta u tom periodu, pa čak i da imam istetoviran grb Crvene zvezde, što nije tačno. Dokazao sam koliko volim Partizan u najtežem trenutku, kad su skoro svi bili protiv mene, osim pravih "grobara". Tad su čak i ljudi iz kluba sumnjali da nameštam utakmice, eto dokle je išlo - rekao je Stevanović za "Sportski Žurnal".

stevanović otvorio dušu
stevanović otvorio dušufoto: Saša Pavlić

U finalu Kupa protiv Crvene zvezde bio je jedan od junaka pobede tima iz Humske.

- Bio sam pod velikim pritiskom, naročito pred derbi sa Zvezdom. Dokazao sam svima u finalu Kupa da su sumnje bile neosnovane. Partizan me je životno ojačao, a dela su iza mene - zaključio je Stevanović.

Stevanović je dodao da ne zna gde će braniti sledeće sezone, ali da bi voleo da se oproba u inostranstvu.

kurir.rs / Sportski žurnal

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track