SLAVLJE NA NOU KAMPU: Mesi još jednom majstorijom overio 26. titulu Barselone, UŠAO U ISTORIJU i zapretio Liverpulu! (VIDEO)
Foto: EPA/Alberto Estevez

LEOV 34. GOL U PRIMERI

SLAVLJE NA NOU KAMPU: Mesi još jednom majstorijom overio 26. titulu Barselone, UŠAO U ISTORIJU i zapretio Liverpulu! (VIDEO)

Fudbal -

Barselona je 26. put postala šampion Španije! Minimalnom pobedom na "Nou Kampu" nad Levanteom i matematički je osigurala odbranu nacionalnog trona.

Barsa je savladala Levante golom Lionela Mesija u 62. minutu.

Argentinac je utakmicu počeo kao rezerva, trener Ernesto Valverde je, videvši da mu se ekipa muči, u poluvremenu napravio izmenu i, umesto Kutinja, na teren poslao Mesija.

Leo je još jednom majstorijom, na asistenciju Usmana Dembelea, upisao sebi 34. prvenstveni gol u sezoni, a Barseloni trofej u La Ligi.

Lionel Mesi je postao prvi igrač u istoriji Barselone sa deset titula!

Istina, imali su gosti u finišu šansu da pokvare slavlje domaćina, ali su pogodili stativu, pa je do kraja ostalo 1:0.

Na "Nou Kampu" se slavilo, ali prava proslava se odlaže sa nadom da će Barselona osvojiti i preostala dva trofeja za koja se bori, a već u sredu je očekuje prvi meč polufinala Lige šampiona sa Liverpulom.

Serijom loših rezultata Milan je došao u poziciju da se grčevito bori za 4. mesto, a večeras (20.30) imaće težak zadatak na gostovanju Torinu koji bi, ako pobedi, bio ravnopravan kandidat za Ligu šampiona. Kvota na keca je 2,85, na iks 3,05, a na dvojku 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Torino - Milan.

Barselona je prva na tabeli La Lige sa 83 boda, devet više od madridskog Atletika, od koga ima bolji skor u međusobnim duelima. Do kraja sezona preostala su tri kola...

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: EPA/Alberto Estevez)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track