KAO DA TO NIJE NIŠTA: Oglasio se Nejmar! Evo kako je Brazilac objasnio zašto je UDARIO navijača posle finala Kupa (VIDEO)
Foto: AP

VIŠE GA BOLI PORAZ

KAO DA TO NIJE NIŠTA: Oglasio se Nejmar! Evo kako je Brazilac objasnio zašto je UDARIO navijača posle finala Kupa (VIDEO)

Fudbal -

Nejmar se oglasio posle incidenta na finalu Kupa Francuske, kada je Brazilac udario jednog navijača.

PSŽ je posle 20-ak minuta igre vodio 2:0 protiv Rena, najviše zahvaljujući Nejmaru, koji je zabeležio asistenciju i dao gol, u prvom meču kao starteru od oporavka od povrede.

Međutim, Ren je uspeo da izjednači, izbori se za produžetke, u kojima nije bilo golova, a onda posle penala i osvoji trofej.

Nejmar je izgubio živce i posle meča je, izlazeći sa terena, udario čoveka iz publike.

"Da li mi je žao? Naravno da jeste, ali i ja sam samo čovek", bio je prvi komentar Nejmara na incident ja stadionu "Francuska".

Dan kasnije Nejmar je ostavio i poruku na "Instagramu", ali se ona nije ticala udaranja navijača, već izgubljenog trofeja.

"Niko ne voli da gubi, pa ni i ja. Svi koji me poznaju znaju koliko volim da se takmičim i koliko me porazi uzdrmaju. Ali porazi su sastavni deo života svakog sportiste, teraju nas da rastemo, da razmišljamo i čine nas boljima. Srećan sam što mogu opet da igram i osećam se dobro na terenu, ali danas osećam samo tugu".

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track