ZVEZDAŠ SUDI UTAKMICU SEZONE CRNO-BELIMA: Superliga delegirala arbitre za meč Partizan - Mladost! Grobari će da POLUDE kada vide njegovo ime!
Foto: Beta/Saša Đorđević

hit

ZVEZDAŠ SUDI UTAKMICU SEZONE CRNO-BELIMA: Superliga delegirala arbitre za meč Partizan - Mladost! Grobari će da POLUDE kada vide njegovo ime!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana i Mladosti u sredu od 18 časova igraju jednu od najvažnijih utakmica u tekućoj sezoni.

Meč se igra na stadionu Partizana, a upravo ova utakmica će odlučivati o plasmanu jednog ili drugog tima u Evropu.

Mladost trenutno ima dva boda više od Partizana i zauzimaju treću poziciju na tabeli, a u utakmicu sezone ulaze sa odličnom formom. U prošlom kolu savladali su ekipu Vojvodine na svom terenu, a poslednji poraz doživeli su od Crvene zvezde u Kupu.

Partizan je u blago rečeno katastrofalnom nizu i ovo će praktično Savu Miloševiću biti sve ili ništa. Crno-beli su u prošlom kolu doživeli poraz u večitom derbiju, a samo par dana pred isti poraženi su od Radničkog iz Niša sa 3:1. Da im ni u ovom meču neće biti lako dokaz je odluka Superlige da za utakmicu sezone delegira arbitra koje je široj javnosti poznat kao veliki zvezdaš.

Superliga je u utorak objavila da će pravdu u humskoj u sredu deliti Zoran Široki.

Široki je svojevremeno od strane Partizana etiketiran kao navijač Zvezde zbog fotografije sa evroligaške utakmice košarkaša crveno-belih.

Podsećanje na njegovo opredeljenje crno-beli su dali neposredno pre utakmicu sa Radničkim u Humskoj 2017. godine, zavrešene pobedom crno-belih 3:1.

Kurir sport

Foto: Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track