NAPILI SMO SE I ZABORAVILI PEHAR LIGE ŠAMPIONA! U LIFTU SMO SHVATILI DA GA JE ČISTAČICA BACILA U SMEĆE! Legendarni Galijani posle 10 godina otkrio kako su se on i Kapelo PROVELI TE NOĆI
Foto: EPA/GIUSEPPE LAMI

URNEBESNO

NAPILI SMO SE I ZABORAVILI PEHAR LIGE ŠAMPIONA! U LIFTU SMO SHVATILI DA GA JE ČISTAČICA BACILA U SMEĆE! Legendarni Galijani posle 10 godina otkrio kako su se on i Kapelo PROVELI TE NOĆI

Fudbal -

Bivši generalni direktor FK Milan Adrijano Galijani otvorio je dušu italijanskim medijima, pa je između ostalog otkrio i stvari koje javnost do sada nije znala.

Galijani se prisetio jedne anegdote koja je mnoge dovela do suza.

"Nakon finala Lige šampiona 2007. godine sa Liverpulom u Atini sećam se da smo Fabio Kapelo i ja ostali do kasno, popili nekoliko flaša vina i potpuno zaboravili na pehar! Bili smo u liftu kada smo primetili da ga je čistačica bacila u kantu za smeće?! Vratili smo ga u sobu i spavao sam sa njim naredne večeri. Nakon toga sam rekao ženi da nikada lepše nisam spavao u životu", otkrio je Galijani koji se prisetio i meča sa Crvenom zvezdom.

adrijano galijani
adrijano galijanifoto: Profimedia

"Utakmica sa Zvezdom je 1988. godine bila odložena zbog magle, mi smo sutradan igrali i prošli dalje. Te iste sezone smo uzeli Ligu šampiona. A onda, 1993. se desila slična situacija kada su se u finalu sa Marsejom ugasili reflektori i povukli smo ekipu sa meča nadajući se da će se i ta utakmica odložiti. Međutim, to se nije dogodilo i mi smo taj duel izgubili u tim trenucima sam se pitao gde je onaj Bog iz Beograda da nam pošalje maglu", otkrio je Galijani.

Barselona je sada prvi favorit za osvajanje Lige šampiona s kvotom 2,50, sledi je Liverpul sa 3,50, a kvota na Ajaks i Totenhem je identična - 5,50. Pogledajte kvote kladionice MOZZART za osvajača Lige šampiona.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track