DA LI ĆE FENERBAHČE POSLE SVEGA PRIHVATITI NIKOLU KALINIĆA: Kakva će tek reakcija navijača da bude? Ovo se njima nikako neće svideti!
Foto: Profimedia

zanimljivo

DA LI ĆE FENERBAHČE POSLE SVEGA PRIHVATITI NIKOLU KALINIĆA: Kakva će tek reakcija navijača da bude? Ovo se njima nikako neće svideti!

Fudbal -

Kako se bliži kraj sezone i početak transfer pijace tako se diže sve veća prašina za makedonskim čudom od deteta Eljifom Elmasom.

Ovaj talentovani Makedonac na meti je velikog broja fudbalski velikana, a najzagriženiji je Atletiko Madrid koje je spreman da da svog fudbalera Nikolu Kalinića i na to da doda još određenu sumu novca.

Da odmah razjasnimo, nije u pitanju košarkaš Srbije i Fenera Nikola Kalinić, već hrvatski reprezentativac identičnog imena i prezimena, da ne bude zabune.

Pre Jorgandžija, ozbiljno interesovanje za Elmasa su pokazali Totenhem, Borusija Dortmund, Inter, Lester, Fiorentina, Lacio... Pre nekoliko meseci je Fiorentina prva izašla sa ponudom od desetak miliona evra za Elmasa, a potom je Totenhem ponudio 20.000.000 evra. Međutim, Fener nije ništa prihvatio i nada se većoj zaradi.

Pitanje je samo kakva će reakcija navijača Fenera biti posle ovog transfera, ako do njega dođe, pošto Kalinić ima katastrofalnu sezonu iza sebe, a vraćen je i sa Mundijala iz Rusije zbog svojih stavova, pa je pitanje u kakvoj se Hrvat formi nalazi i koliko bi zaista mogao da pomogne turskom klubu.

Jorgandžije Elmasa vide kao zameni za Rodrija koji bi trebao da pojača redove Mančester sitija u narednom prelaznom roku.

Talentovani Makedonac je može da igra nas svim pozicijama na sredini terena, a to je ono što bi svakako trebalo Jorgandžijama. Da je trampa realna govori i to da bi Kalinić odlično ''legao'' Feneru koji kuburi sa napadačima tokom ove sezone za zaborav.

Kurir sport

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track