DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Svet bruji o SRAMNOM POTEZU MESIJA! Englezi kipte od besa, zahtevaju da se zvezda Barse SUSPENDUJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Liga šampiona

DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Svet bruji o SRAMNOM POTEZU MESIJA! Englezi kipte od besa, zahtevaju da se zvezda Barse SUSPENDUJE! (VIDEO)

Fudbal -

Sudeći po snimku koji kruži društvenim mrežama, Liverpul je ozbiljno oštećen u prvom polufinalnom duelu sa Barselonom u Ligi šampiona.

Barsa je ubedljivo slavila na svom terenu, savladali su Redse rezultatom 3:0, a meč je obeležio fantastični Lionel Mesi.

Čudesni Argentinac je blistao na terenu, bio je nezaustavljiv i sa dva gola doveo je svoju Barsu na vrata finala najjačeg takmičenja.

Drugi gol Mesija je remek delo iz slobodnjaka. Argentinac je iznudio prekršaj na 25 metara od gola Liverpula i na perfektan način izveo slobodan udarac - pravo u rašlje! Međutim, sudija je napravio veliku grešku kada je dosudio prekršaj u korist Katalonaca.

Fabinjo je srušio Mesija, ušao mu je u putanju. Međutim, u tom duelu naskočio na Brazilca i rukom ga udario u glavu. Ako je sudija video prekršaj Fabinja, morao je videti i šta je Argentinac uradio. Nije jasno ni zašto se VAR nije oglasio.

Englezi su besni, traže od UEFA da pregleda snimke i da suspednuje Argentinca za revanš. Navijači Liverpula su napraili on-lajn peticiju "Dajte Mesiju suspenziju zbog očiglednog udaranja Fabinja u glavu".

Mesi je za udaranje Fabinja dobio slobodnjak umesto kartona!

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track