ZVUČI NESTVARNO! OVAJ ČOVEK MOŽE U ISTOJ SEZONI DA OSVOJI I LIGU ŠAMPIONA I LIGU EVROPE: Smeši mu se PET trofeja, a odigrao je samo 176 minuta!
Foto: Profimedia

kakav srećnik

ZVUČI NESTVARNO! OVAJ ČOVEK MOŽE U ISTOJ SEZONI DA OSVOJI I LIGU ŠAMPIONA I LIGU EVROPE: Smeši mu se PET trofeja, a odigrao je samo 176 minuta!

Fudbal -

Verovali ili ne, fudbaler Denis Suarez mogao bi ovu sezonu da završi sa pet osvojenih trofeja!

Denis je fudbaler Barselone i dres katalonskog kluba nosio je do januara, kada je prosleđen na pozajmicu u Arsenal. Osam mečeva odigrao je za Barsu, a šest za Arsenal - ukupno 176 minuta.

Dakle, Španac je sa Barsom osvojio Superkup, Katalonci su overili titulu šampiona, a mogli bi da osvoje Kup kralja i Ligu šampiona. S druge strane, Arsenal je na dobrom putu da se nađe u finalu Lige Evrope.

foto: Profimedia

Suarez je bar jednom nastupio za Barselonu i Arsenal u svakom takmičenju u kom su osvojili trofej ili konkurišu za pehar. Zvuči nestvarno, ali Suarez bi mogao osvojiti u istoj sezoni i Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Kakvi dani za Ajntraht! Usred dvoboja s Čelsijem za finale Lige Evrope tim iz Frankfurta danas od 18.00 gostuje Leverkuzenu u direktnoj borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona. Kvota na Ajntraht je čak 4,30, dok je kec 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Leverkuzen - Ajntraht.

Kurir sport

SMEŠI MU SE PET TROFEJA, A ODIGRAO JE SAMO 176 MINUTA!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track