PAVKOV DONEO TITULU ZVEZDI: Jedan od najvažnijih golova u karijeri (VIDEO)
Foto: Starsport©

NASTAVAK BOGATE TRADICIJE

PAVKOV DONEO TITULU ZVEZDI: Jedan od najvažnijih golova u karijeri (VIDEO)

Fudbal -

Golom Milana Pavkova u 82. minutu utakmice protiv Mladosti otpočelo je slavlje na Marakani, jer je trijumf od 1:0 doneo šampionsku titulu fudbalerima Crvene zvezde.

"Neizvesno je bilo na terenu, imali smo prilike da povedemo i mnogo ranije i smanjimo neizvesnost. Ipak, ispostavilo se da je moj gol u finišu utakmice bio odlučujući. Dobio sam fantastičnu loptu od Gajića i nije mi bilo teško da je sprovedem u mrežu. To je ono što mi napadači radimo. Sigurno je to jedan od najvažnijih golova u mojoj karijeri, jer, kako se ispostavilo, bio je vredan titule. Nije bila laka utakmica, pokazala je Mladost da je sa pravom u plej-ofu. Oni imaju specifičnu igru, vrlo su disciplinovani, ali uspeli smo da slomimo njihov otpor i da na kraju meča slavimo", rekao je Pavkov.

Sezona na izmaku svakako je najuspešnija do sada za visokog napadača.

"Svi smo srećni i ponosni na sve što smo uradili ove sezone. Mnogo uspeha, pobeda i oborenih rekorda je iza nas. Lideri smo na tabeli od samog početka šampiona i osvajanje titule je bio logičan sled događaja. Bogata istotija uvek je izdvajala Crvenu zvezdu od ostalih i posebno mi je drago što ova generacija nastavlja da niže uspehe".

Novi susret sa ekipom Mladosti očekuje naše fudbalere već naredne nedelje, a pre toga nastavak Superlige.

"Kod nas nema opuštanja, nastavljamo da treniramo i radimo naporno. Istakli smo mnogo puta da nam je dupla kruna cilj ove sezone. Sada razmisljamo o utakmici sa Proleterom u petak, a posle i o revanšu polufinala Kupa. Imamo prednost, ali se sigurno nećemo opustiti. Želimo da još jednom pre kraja sezone obradujemo naše navijače, tako da ćemo se boriti i za trofej u Kupu", poručio je Pavkov.

(FK Crvena zvezda, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track