Najnovije vesti

BOLJI DANI ZA KLUB SA ĐETINJE: Sloboda iz Užica dobija novi semafor!
Foto: Dado Đilas

BRAVO

BOLJI DANI ZA KLUB SA ĐETINJE: Sloboda iz Užica dobija novi semafor!

Fudbal

Na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije doneta je odluka da se novi LED semafor dimenzija 6×3 metra dodeli Gradu Užicu.

Čovek koji je najzaslužniji za ovu investiciju, predsednik kluba Milovan Đorić povodom ove donacije keža: „Već je obavljen razgovor sa izvođačem radova koji je dobio na tenderu. On dolazi sutra dolazi u Užice, odmah kreće montaža, a očekujemo da u narednih 20 dana novi semafor u Užicu ugleda svetlost dana na jednom izuzetnom sportskom događaju“.

O kakvom događaju je reč Đorić nije hteo da otkriva još uvek, ali se u toku dana očekuju nove informacije. 

Podsetimo, fudbaleri Slobode će se od sledeće sezone takmičiti u trećem po kvalitetu rangu takmičenja u Srbiji. Katastrofalna i burna sezona kulminirala je ispadanjem iz Prve lige, a sezona za zaborav ostaće upamćena i po malobrojnim svetlim trenucima. Jedan od takvih bio je svakako dolazak nove uprava u klub sa Đetinje na čijem čelu se sada nalaze dva Milovana, Rajevac i Đorić. Nema sumnje da dolaskom ova dva fudbalska velikana ''Slobodaši'' veruju u bolje dane za svoj klub, a korak napred napravljen je ovom nagradom od FSS.  

Po rečima nove uprave i čelnika kluba iz Užica - ovo je tek početak! 

Kurir sport 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...