BOLJI DANI ZA KLUB SA ĐETINJE: Sloboda iz Užica dobija novi semafor!
Foto: Dado Đilas

BRAVO

BOLJI DANI ZA KLUB SA ĐETINJE: Sloboda iz Užica dobija novi semafor!

Fudbal -

Na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije doneta je odluka da se novi LED semafor dimenzija 6×3 metra dodeli Gradu Užicu.

Čovek koji je najzaslužniji za ovu investiciju, predsednik kluba Milovan Đorić povodom ove donacije keža: „Već je obavljen razgovor sa izvođačem radova koji je dobio na tenderu. On dolazi sutra dolazi u Užice, odmah kreće montaža, a očekujemo da u narednih 20 dana novi semafor u Užicu ugleda svetlost dana na jednom izuzetnom sportskom događaju“.

O kakvom događaju je reč Đorić nije hteo da otkriva još uvek, ali se u toku dana očekuju nove informacije.

Podsetimo, fudbaleri Slobode će se od sledeće sezone takmičiti u trećem po kvalitetu rangu takmičenja u Srbiji. Katastrofalna i burna sezona kulminirala je ispadanjem iz Prve lige, a sezona za zaborav ostaće upamćena i po malobrojnim svetlim trenucima. Jedan od takvih bio je svakako dolazak nove uprava u klub sa Đetinje na čijem čelu se sada nalaze dva Milovana, Rajevac i Đorić. Nema sumnje da dolaskom ova dva fudbalska velikana ''Slobodaši'' veruju u bolje dane za svoj klub, a korak napred napravljen je ovom nagradom od FSS.

Po rečima nove uprave i čelnika kluba iz Užica - ovo je tek početak!

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track