ELITA PONOVO U UŽICU: Sloboda domaćin završnog turnira prvenstva Srbije za pionire! (FOTO)
Foto: Sloboda

SJAJNE VESTI!

ELITA PONOVO U UŽICU: Sloboda domaćin završnog turnira prvenstva Srbije za pionire! (FOTO)

Fudbal -

Zahvaljujući angažovanju predsednika kluba Milovana Đorića 8 i 9. juna u Užicu će se igrati završni turnir prvenstva Srbije za prvaka u pionirskoj konkurenciji.

Naši pioniri su pobedom nad Borcem obezbedili prvo mesto u Zapadno moravskoj grupi. Krajem maja očekuju nas još dva kruga kvalifikacija koje vode na ovaj turnir.

Svi su uvereni da ova pionirska selekcija može i do među 4 najbolje ekipe čime bismo od turnira u Užicu napravili istinski spektakl. Upravo tada će biti prilika da se pusti u rad veliki LED semafor koji je donirao FSS i koji će krasiti dom fudbalera Slobode u budućnosti.

Podsetimo, fudbaleri Slobode će se od sledeće sezone takmičiti u trećem po kvalitetu rangu takmičenja u Srbiji. Katastrofalna i burna sezona kulminirala je ispadanjem iz Prve lige, a sezona za zaborav ostaće upamćena i po malobrojnim svetlim trenucima. Jedan od takvih bio je svakako dolazak nove uprava u klub sa Đetinje na čijem čelu se sada nalaze dva Milovana, Rajevac i Đorić. Nema sumnje da dolaskom ova dva fudbalska velikana ''Slobodaši'' veruju u bolje dane za svoj klub, a korak napred napravljen je ovom nagradom od FSS.

Po rečima nove uprave i čelnika kluba iz Užica - ovo je tek početak!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track