NOVA BRUKA KRALJEVSKOG KLUBA: Real poražen od Sosijedada, Barselona bolja od Hetafea! (VIDEO)
Foto: EPA/Alejandro Garcia

PRIMERA

NOVA BRUKA KRALJEVSKOG KLUBA: Real poražen od Sosijedada, Barselona bolja od Hetafea! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Barselone pobedili su danas na svom terenu Hetafe sa 2:0, u utakmici 37. kola španske Primere.

Šampion Španije je poveo u 39. minutu golom Artura Vidala, a konačan rezultat postavio je Lionel Mesi u 89. minutu. Barselona je prva na tabeli sa 86 bodova, dok je Hetafe kolo pre kraja peti sa 58.

Fudbaleri Atletiko Madrida i Sevilje odigrali su nerešeno 1:1. Koke je doveo Atletiko u vodjstvo u 30. minutu, a izjednačenje i bod Sevilji doneo je Pablo Sarabija u 70. minutu. Atletiko je drugi na tabeli sa 75 bodova, dok je Sevilja šesta sa 56.

Fudbaleri Real Sosijedada pobedili su na svom terenu Real Madrid sa 3:1.

Real je poveo već u šestom minutu golom Brahima Dijasa, ali je Sosijedad uspeo da preokrene rezultat. Prvo je Mikel Merino izjednačio u 26. minutu, a potom su mrežu Reala zatresli i Hoseba Zaluda u 57. i Ander Berenećea u 67. minutu.

Real je treći na tabeli sa 68 bodova, dok je Sosijedad osmi sa 50.

Fudbaleri Valensije su upisali važnu pobedu, pošto su sa 3:1 bili bolji od Alavesa. Alavesa je poveo u 12. minutu preko Navara, ali je Valensija do kraja prvog poluvremena preokrenula rezultat golovima Solera u 29. minutu i Mine u 34. Pobedu Valensije potvrdio je Gameiro u 68. minutu.

Valensija je četvrta sa 58 bodova, dok je Alaves na 11. mestu sa 47.

Atletik Bilbao je istim rezultatom slavio na svom terenu protiv Selte. Bilbao je sedmi na tabeli sa 53 boda, dok je Selta na 17. poziciji sa 40.

Fudbaleri Viljareala su na svom terenu pobedili Eibar sa 1:0, Betis je bio bolji od Ueske sa 2:1, a istim rezultatom je Levante slavio u gostima protiv Djirone i gotovo sigurno taj tim poslao u Segundu.

Espanjol je u gostima pobedio Leganes sa 2:0, dok je Valjadolid bio bolji od Rajo Valjekana sa 2:1.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track