OČEKUJTE NOVU EKSPLOZIJU NA FUDBALSKOJ PIJACI: Grizman potvrdio da odlazi iz Atletika!
Foto: EPA/RODRIGO JIMENEZ

ludnica

OČEKUJTE NOVU EKSPLOZIJU NA FUDBALSKOJ PIJACI: Grizman potvrdio da odlazi iz Atletika!

Fudbal -

Najbolji fudbaler i strelac Atletiko Madrida Antoan Grizman potvrdio je da odlazi na kraju sezone, verovatno u Barselonu.

Francuski napadač postavio je video na svom Tviter profilu u kome se zahvaljuje klubu na sjajnih pet godina, uz reči da mu je sada potreban novi izazov, što je već preneo treneru Dijegu Simeoneu i direktoru Anhelu Hil Martinu.

Grizman u ugovoru ima izlaznu klauzulu od 120 miliona evra i traje do 1. jula, što će Barselona skoro sigurno iskoristiti i dovesti ga na Nou Kamp.

Takva odluka Grizmana dolazi samo godinu dana nakon što je odbio Barselonu i tada potpisao petogodišnji ugovor vredan 21 milion evra po sezoni, ali je postalo jasno da se ruši projekat "jorgandžija" nakon bolne eliminacije u osmini finala Lige šampiona od Juventusa.

Ekipu je napustio Lukas Ernandez i dogovorio transfer u Bajern za 80 miliona, kapiten Dijego Godin ide u Inter, Felipe Luis takođe ide kao slobodan, a mogući su odlasci i Saula Nigueza, Rodrija...

Partizan ima prednost od 1:0 iz prvog meča, ali je u poslednja tri meča na Čairu osvojio samo bod. Otud i primamljivih 2,85 na Partizanovu pobedu. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Radnički – Partizan.

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track