POKETINO SE NAŠALIO, PA IZAZVAO OŠTRU REAKCIJU REALA! Madriđani se razgoropadili nakon prozivke trenera Totenhema!
Foto: Profimedia

grme iz madrida

POKETINO SE NAŠALIO, PA IZAZVAO OŠTRU REAKCIJU REALA! Madriđani se razgoropadili nakon prozivke trenera Totenhema!

Fudbal -

Jedna duhovita izjava trenera Totenhema, Maurisia Poketina, iznervirala je ljude iz Real Madrida.

U subotu 1. juna Totenhem i Liverpul igraće, na stadionu "Vanda Metropolitano" u Madridu, za trofej u Ligi šampiona.

Trener Sparsa, Argentinac Maurisio Poketino, razgovarao je sa novinarima iz Španije o pripremama svog tima za veliko finale.

„Radićemo na Valdebebasu, trening centru Reala, a bićemo smešteni u hotel u blizini. Pitao sam Florentina Preza da nam dozvoli da spavamo u kompleksu, ali mi je rekao da ću to moći tek kada postanem trener Reala“, rekao je Poketino.

Ipak, ta izjava nije bila smešna čelnicima Real Madrida. Odmah su izdali oštro saopštenje za javnost.

„Real Madrid je iznenađen izjavom trenera Totenhema Maurisija Poketina u kojoj govori o zahtevu da njegov tim odsedne u našem centru. Želimo da svima bude jasno da nikakav zahtev nismo dobili. Naš klub je na raspolaganju svima iz UEFA, Fudbalskog saveza Španije, Atletiko Madrida, Liverpula i Totenhema. Svi zahtevi koje smo dobili odnosili su se na korišćenje terena za trening i svlačionica. I svi su odobreni. Takođe, želimo da istaknemo da je smeštaj finalista pitanje koje rešava UEFA u skladu sa organizacionim i sigurnosnim kriterijumima“, navodi se u saopštenju.

Barselona večeras od 21.00 u Sevilji ima priliku da uzme duplu krunu pošto u finalu Kupa igra s Valensijom. Kvota na keca je 1,65, a ako verujete da su Slepi miševi kadri da načine iznenađenje, dvojka je 5,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Valensija.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track