SPORTOM DO OSMEHA: Partizan ugostio rekreativce sa invaliditetom
Foto: Partizan.rs

humanost na delu

SPORTOM DO OSMEHA: Partizan ugostio rekreativce sa invaliditetom

Fudbal -

Stadion Partizana je bio domaćin manifestacije „Sportom do osmeha“, koju već treću godinu zaredom organizuje „Srpski savez za rekreativni sport osoba sa invaliditetom“ u saradnji sa Fudbalskim klubom Partizan.

Događaj je sjedinio više stotina dece iz cele Srbije, predstavnike klubova i udruženja koja se bave decom i omladinom sa smetnjama u razboju i brojne sportske i javne ličnosti.

Manifestacija je i ove godine ispunila svoj osnovni cilj – promociju uvažavanja različitosti, u odnosu na decu i omladinu sa invaliditetima.

Teren „Milutin Šoškić” za mališane je bio prostor višesatnog susretanja, igranja, kao i upoznavanja sa različitim sportskim disciplinama i sportskim rekvizitima, sve uz druženje sa našim trenerima, fudbalerima, sportistima, omladincima Partizana i ličnostima iz sveta kulture i umetnosti, među kojima su bili Vladimir Stojković, naša proslavljena odbojkašica Jelena Nikolić i potpredsednica Odbojkaškog saveza Srbije, kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković…

Briga, pažnja i čovekoljublje koji su dominirali atmosferom manifestacije, upotpunili su uspeh ove humane i plemenite misije uz podršku Fudbalskog kluba Partizan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track