UHAPŠEN BIVŠI FUDBALER REAL MADRIDA: Igrač koji je nuđen Partizanu i Crvenoj zvezdi optužen da je vođa KRIMINALNE BANDE!
Foto: EPA/ALBERTO MARTIN

STRAŠNO

UHAPŠEN BIVŠI FUDBALER REAL MADRIDA: Igrač koji je nuđen Partizanu i Crvenoj zvezdi optužen da je vođa KRIMINALNE BANDE!

Fudbal -

Bivši fudbaler Real Madrida Raul Bravo uhapšen je zajedno sa još nekoliko fudbalera pod sumnjom da je vođa kriminalne bande koja je nameštala mečeve u Španiji.

Kako prenose španski mediji Bravo je označen kao vođa kriminalne organizacije koja se bavila podmićivanjem mnogih učesnika mečeva, koje su kasnije naplaćivali na kladionicama.

Pored njega uhapšen je Agustin Lasosa, predsednik Ueske, ekipe koja se ove sezone takmičila u Primeri, ali je ispala u drugu ligu. Takođe, pao je i šef medicinske službe ovog kluba, Juan Karlos Galindo Lanuza.

Borha Fernandez iz Valjadolida, Samjuel Saiz igrač Hetafea, Inigo Lopez igrač Deportiva iz La Korunje, kao i Karlos Aranda, bivši fudbaler nekoliko ekipa iz Primere, takođe su iza rešetaka kao osumnjičeni za nezakonite radnje u fudbalu.

Bravo nuđen Partizanu i Zvezdi, ali bio preskup!

Nekadašnji defanzivni fudbaler Reala iz Madrida i reprezentacije Španije bio skup čelnicima srpskog šampiona. Kako je Kurir pisao još 2013. godine, u jeku prelaznog roka Bravo je prvo nuđen Partizanu, a potom i Crvenoj zvezdi, ali je bio - preskup!

Tadašnji sportski direktov crno-belih Albert Nađ nije želeo da kaže o kojoj svoti je reč, već je samo poručio da srpski šampion to nije mogao da finansira.

"Klub je dobio faks u kojem su nam nudili Raula Brava. Međutim, kad sam video koliko novca traže, ta priča je istog sekunda bila završena. Mi to nismo mogli da ispratimo", kazao je tada Albert Nađ.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track