SVE U SAMO TRI KORAKA! Od danas zvezdaši iz svih delova sveta mogu putem interneta da postanu članovi voljenog kluba!
Foto: FK Crvena zvezda

Novitet

SVE U SAMO TRI KORAKA! Od danas zvezdaši iz svih delova sveta mogu putem interneta da postanu članovi voljenog kluba!

Fudbal -

Od danas svi zvezdaši mogu postati deo voljenog kluba i učlaniti se u Crvenu zvezdu i putem interneta.

Onlajn učlanjivanje je vrlo jednostavno i odvija se u tri koraka na klupskom sajtu. Za početak treba da kliknete na sekciju "članstvo" (nalazi se među opcijama u vrhu sajta) i prvo je potrebno uneti podatke koji su predviđeni Statutom FK Crvena zvezda i Pravilnikom o članstvu, i kreirati nalog za pristup sajtu.

Pored obaveznih ličnih podataka, tu su i nadimak koji može biti korišćen umesto imena i prezimena člana u komentarima, kao i korisničko ime kojim se član identifikuje u onlajn bazi članstva. Na kraju prvog koraka potrebno je definisati i šifru za pristup uz savet da se dobro razmisli pre unosa ovog polja, jer šifru nije moguće menjati.

U drugom koraku potrebno je verifikovati unetu imejl adresu - na nju će stići poruka sa linkom za aktivaciju naloga. Obavezno proverite i deo sa "neželjenim", odnosno "spam" porukama, jer postoji određena mogućnost da poruka završi baš u tom sandučetu. Potom kliknite na link "Aktiviraj" u poruci kako biste aktivirali svoj nalog sa unetim podacima i parametrima.

Treći korak podrazumeva logovanje na sajt unosom u prethodnim fazama definisanog korisničkog imena i odgovarajuće šifre. Klikom na opciju "Plati članarinu" inicira se proces plaćanja, a izborom željenog načina isporuke članske karte sistem automatski uračunava i odgovarajuće troškove poštarine i prebacuje budućeg člana na stranu za plaćanje na kojoj je potrebno uneti podatke sa platne kartice.

I to je sve, u samo nekoliko poteza putem interneta možete postati član Crvene zvezde i na taj način nastaviti da pružate podršku voljenom klubu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track