NASTAVAK SUĐENJA FUDBALSKOM SUDIJI SRĐANU OBRADOVIĆU: Pavkov se opet nije pojavio! Evo šta su rekli bivši trener i predsednik subotičkog Spartaka
Foto: S.S.

proces se nastavlja

NASTAVAK SUĐENJA FUDBALSKOM SUDIJI SRĐANU OBRADOVIĆU: Pavkov se opet nije pojavio! Evo šta su rekli bivši trener i predsednik subotičkog Spartaka

Fudbal -

Milan Pavkov, sada igrač Crvene zvezde, ponovo se nije pojavio juče u Višem sudu u Novom Sadu, Posebnom odeljenju za borbu protiv korupcije, u nastavku suđenja Srđanu Obradoviću, fudbalskom sudiji iz Jagodine.

-Njemu će biti poslat ponovo sudski poziv za naredno ročište uz napomenu da će biti kažnjen novčano sa 30.000 dinara ukoliko ne bude došao ili opravdao izostanak. On je izostao i sa prethodnog ročišta iako je uredno primio poziv, a nedolazak nije opravdao – rečeno je u Sudu.

Vladimir Gaćinović, nekadašnji trener subotičkog Spartaka rekao je na suđenju, da što se tiče dosuđivanja drugog penala za fudbalere Spartaka u prošlogodišnjem duelu sa Radničkim iz Niša, bio je ubeđen da je pravilno dosuđen, a tek kasnije je na snimku video da nije bilo igranja rukom protivničkog igrača.

-Nisam reagovao, jer treneri nemaju pravo da se mešaju. Milan Pavkov, igrač Radničkog je za prigovor dobio žuti karton i zbog udaljenosti od 30-40 metara nisam čuo šta je govorio. Posle dobijenog žutog kartona stavio je ruku na usta, gde mu je odmah usledio i drugi žuti, a onda automatski i crveni i morao je da napusti igru – rekao je Gaćinović, u svojstvu svedoka protiv osumnjičenog Obradovića, koji je optužen da je 13. maja 2018. godine u Subotici na pomenutoj utakmici, iskorišćavanjem službenog položaja, favorizovao domaći tim i tako ga stavio u povoljnoji položaj u odnosu na gostujuću ekipu.

Dragan Simović, predsednik Spartaka i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine, izjavio je da u suđenju arbitra Obradovića na utakmici završenoj rezultatom 2:0 za subotički klub, nije video ništa sporno, i da je tek kasnije iz medija saznao da je drugi penal bio sumnjiv.

Kurir sport /S. S. Foto: S. S:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track