ŠOKANTNO SAZNANJE: REJES VOZIO 237 KILOMETARA NA SAT! Otkriveni jezivi detalji nesreće u kojoj je poginuo slavni španski fudbaler! (VIDEO)
Foto: Profimedia/EPA

HOROR

ŠOKANTNO SAZNANJE: REJES VOZIO 237 KILOMETARA NA SAT! Otkriveni jezivi detalji nesreće u kojoj je poginuo slavni španski fudbaler! (VIDEO)

Fudbal -

Istražitelji koji rade na slučaju saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio slavni fudbaler Hose Antonio Rejes, otkrili su neke šokantne detalje.

Španski list "Mundo Deportivo" dobio je uvid u službeni zapisnik ove teške saobraćajne nesreće u kom se navodi da je 35-godišnji Rejes izgubio kontrolu nad svojim automobilom zbog velike brzine i pucanja gume.

Proslavljeni fudbaler stradao je na 17. kilometru autoputa A-376 između Sevilje i Utrere. Njegov "Mercedes Brabus S550" jurio je neverovatnih 237 kilometara na sat. Pri nenormalnoj brzini sleteo je s puta, udario u blokove koji su se nalazili sa desne strane i prevrnuo se nekoliko puta. Automobil se nakon toga zapalio.

Rejes nije koristio ovaj automobil nekoliko meseci, a istražitelji smatraju da nije bilo dovoljno pritiska u gumama i da je zbog toga pukla.

Podsetimo, pored Rejesa u nesreći je život izgubio i njegov rođak Džonatan Rejes, dok je treći putnik Huan Manuel Kalderona sa teškim opekotinama prebačen u bolnicu i njegovo stanje je trenutno stabilno.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track